Искусство и наука танцевально-двигательной терапии. Жизнь как танец - Шэрон Чайклин, Хильда Венгровер, Диана Фишман, Джоан Ходоров, Варда Даскаль, Хизер Хилл (978-5-89353-516-7)

Искусство и наука танцевально-двигательной терапии. Жизнь как танец - Шэрон Чайклин, Хильда Венгровер, Диана Фишман, Джоан Ходоров, Варда Даскаль, Хизер Хилл (978-5-89353-516-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 615
615 грн
  • ISBN: 978-5-89353-516-7
  • Код товару: 329024
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Art and Science of Dance/Movement Therapy
Перекладач: Валентин Фролов
Під редакцією: Хільда Венгровер
Редактор: І. Бірюкова , К. Григор'єва , О. Шапошникова
Мова: російська

Про книгу «Мистецтво і наука танцювально - рухової терапії. Життя як танець» Варда Даскалов , Джоан Ходорів , Діана Фішман , Хізер Хілл , Хільда Венгровер , Шерон Чайклін

Протягом багатьох років танцювально-рухової терапією займалися тільки в США, однак сьогодні нові методи і теорії, що відносяться до цієї області, розробляються по всьому світу. Автори цієї книги - провідні фахівці з різних країн - створюють широку панораму історії становлення, розвитку і останніх досягнень танцювально-рухової терапії. Розбираються основні поняття, теорії, міжкультурні особливості танцювально-рухової терапії, системи опису та аналізу руху. Піднімаються питання конкретної роботи з пацієнтами: дітьми, сім'ями, дорослими з психічними розладами та літніми людьми з деменцією. Все це робить дану книгу унікальним посібником з терапевтичного використання танцю і руху, яке буде корисно не тільки фахівцям і викладачам, а й широкому колу представників професій, що допомагають.

Купити книгу «Мистецтво і наука танцювально - рухової терапії. Життя як танець» Варда Даскалов , Джоан Ходорів , Діана Фішман , Хізер Хілл , Хільда Венгровер , Шерон Чайклін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво і наука танцювально - рухової терапії. Життя як танець" (Варда Даскалов , Джоан Ходорів , Діана Фішман , Хізер Хілл , Хільда Венгровер , Шерон Чайклін) з ISBN 978-5-89353-516-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Art and Science of Dance/Movement Therapy
Перекладач
Валентин Фролов
Під редакцією
Хільда Венгровер
Редактор
І. Бірюкова , К. Григор'єва , О. Шапошникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
422
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Варда Даскалов , Джоан Ходорів , Діана Фішман , Хізер Хілл , Хільда Венгровер , Шерон Чайклін

Рецензії на книгу «Мистецтво і наука танцювально - рухової терапії . Життя як танець ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами