От традиций к инновациям. Юнгианские аналитики о работе в разных культурных контекстах - Мюррей Стайн, Джо Кэмбрей, Энн Ширер, Елена Володина, Энн Фоден, Кристофер Перри, Джон Биби (978-5-91160-092-1)

От традиций к инновациям. Юнгианские аналитики о работе в разных культурных контекстах - Мюррей Стайн, Джо Кэмбрей, Энн Ширер, Елена Володина, Энн Фоден, Кристофер Перри, Джон Биби (978-5-91160-092-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 358
358 грн
  • ISBN: 978-5-91160-092-1
  • Код товару: 328991
Основні характеристики
Перекладач: Оксана Павлова
Під редакцією: Джен Вінер
Редактор: Кямал Мелік - Ахназарова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Від традицій до інновацій. Юнгіанскіе аналітики про роботу в різних культурних контекстах» Джо Кембрей , Джон Бібі , Олена Володіна , Крістофер Перрі , Мюррей Стайн , Енн Фоден , Енн Ширер

Книга відображає багатогранний досвід міжкультурних партнерств в області аналітичної психології. Її автори - юнгіанскіе аналітики з різних країн світу - захоплено діляться своїми спогадами і враженнями про роботу і навчання в різних культурних контекстах. Однак ця книга не тільки про навчання - вона проливає світло на багато аспектів взаємодії культур в сучасному суспільстві. Автори зачіпають тему потужного взаємовпливу всіх сторін міжкультурних проектів, що спонукає до переоцінки понять, складових ключові цінності аналітичної практики і відображають неактуальність проходження культурно-специфічним установкам.

Купити книгу «Від традицій до інновацій. Юнгіанскіе аналітики про роботу в різних культурних контекстах» Джо Кембрей , Джон Бібі , Олена Володіна , Крістофер Перрі , Мюррей Стайн , Енн Фоден , Енн Ширер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Від традицій до інновацій. Юнгіанскіе аналітики про роботу в різних культурних контекстах" (Джо Кембрей , Джон Бібі , Олена Володіна , Крістофер Перрі , Мюррей Стайн , Енн Фоден , Енн Ширер) з ISBN 978-5-91160-092-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Оксана Павлова
Під редакцією
Джен Вінер
Редактор
Кямал Мелік - Ахназарова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
312
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.335
Автор
Джо Кембрей , Джон Бібі , Олена Володіна , Крістофер Перрі , Мюррей Стайн , Енн Фоден , Енн Ширер

Рецензії на книгу «Від традицій до інновацій . Юнгіанскіе аналітики про роботу в різних культурних контекстах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами