Секретная инструкция ЦРУ по технике обманных трюков и введению в заблуждение - Кит Мелтон, Роберт Уоллес (978-5-91671-660-3)

Секретная инструкция ЦРУ по технике обманных трюков и введению в заблуждение - Кит Мелтон, Роберт Уоллес (978-5-91671-660-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-5-91671-660-3
  • Код товару: 328976
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Official CIA Manual of Trickery and Deception
Перекладач: Олена Лалаян
Редактор: Роза Піскотіна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Секретна інструкція ЦРУ по техніці обманних трюків і введенню в оману» Кіт Мелтон , Роберт Уоллес

Книга про з'єднання мистецтва сценічної ілюзії з практикою шпигунства. Про конспіративних прийомах здійснення секретних операцій: ведення та догляду від стеження, передачі секретних матеріалів, зв'язку з агентами, переправлення людей, маніпуляцій з отруйними речовинами і т. П. За допомогою трюків і прийомів дезорієнтації професійних чарівників, описаних в практичному посібнику знаменитого ілюзіоніста Джона Малхолланда. Книга представляє інтерес для всіх, кого хвилюють питання історії, політики, міжнародних відносин. Це дуже цікавий документ епохи холодної війни. Так само книга важлива тим, хто не хоче потрапляти на вудку шахраїв всіх видів і мастей. Бо озброєний той, хто знає.

Купити книгу «Секретна інструкція ЦРУ по техніці обманних трюків і введенню в оману» Кіт Мелтон , Роберт Уоллес в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Секретна інструкція ЦРУ по техніці обманних трюків і введенню в оману" (Кіт Мелтон , Роберт Уоллес) з ISBN 978-5-91671-660-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Official CIA Manual of Trickery and Deception
Перекладач
Олена Лалаян
Редактор
Роза Піскотіна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Кіт Мелтон , Роберт Уоллес

Рецензії на книгу «Секретна інструкція ЦРУ по техніці обманних трюків і введенню в оману ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами