Наш мозг и просветление. Нейробиология самопознания и совершенства - Эндрю Ньюберг, Марк Роберт Уолдман (978-5-699-92244-4)

Наш мозг и просветление. Нейробиология самопознания и совершенства - Эндрю Ньюберг, Марк Роберт Уолдман (978-5-699-92244-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 180
180 грн
  • ISBN: 978-5-699-92244-4
  • Код товару: 328946
Основні характеристики
Назва оригіналу: How Enlightenment Changes Your Brain
Перекладач: Володимир Ізмайлов
Редактор: А. Богословський , М. Нивни
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Наш мозок і просвітлення. Нейробиология самопізнання і досконалості» Марко Роберт Уолдман , Ендрю Ньюберг

Заглянувши за допомогою цієї книги в мозок шаманів, екстрасенсів, суфіїв, буддійських і католицьких ченців, харизматичних віруючих, ви краще зрозумієте найглибші основи вашого внутрішнього світу і способу життя. Ви дізнаєтеся, як Просвітлення змінює мозок, включаючи принципи самопізнання і досконалості. Згідно описаним в книзі унікальним дослідженням провідних нейробіологів, Просвітлення може кардинально впливати на роботу головного мозку. Коли це відбувається, наше сприйняття світу - і нашого власного "я" в цьому світі - повністю змінюється. Книга являє величезну цінність для всіх, хто цікавиться релігійним життям, містичним досвідом, самопізнанням і духовними практиками.

Купити книгу «Наш мозок і просвітлення. Нейробиология самопізнання і досконалості» Марко Роберт Уолдман , Ендрю Ньюберг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Наш мозок і просвітлення. Нейробиология самопізнання і досконалості" (Марко Роберт Уолдман , Ендрю Ньюберг) з ISBN 978-5-699-92244-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How Enlightenment Changes Your Brain
Перекладач
Володимир Ізмайлов
Редактор
А. Богословський , М. Нивни
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
320
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Марко Роберт Уолдман , Ендрю Ньюберг

Рецензії на книгу «Наш мозок і просвітлення . Нейробиология самопізнання і досконалості ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами