Мужчины с Марса, женщины с Венеры. Как думать эффективнее. Практики для развития вашего мозга - Джон Грей (978-5-17-102266-2)

Мужчины с Марса, женщины с Венеры. Как думать эффективнее. Практики для развития вашего мозга - Джон Грей (978-5-17-102266-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 198
198 грн
  • ISBN: 978-5-17-102266-2
  • Код товару: 328901
Основні характеристики
Автор: Джон Грей
Назва оригіналу: Staying Focused in a Hyper World
Перекладач: П. Шевцов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Як думати ефективніше. Практики для розвитку вашого мозку» Джон Грей

Мільйони людей знають Джона Грея як автора бестселера про відносини Марса і Венери. Його книги повернули мільйонам пар віру в любов і показали вихід з найскладніших конфліктів. Ця книга - ще один важливий крок до успіху і процвітання для Марса і Венери. Джон Грей знайомить з результатами 30 років досліджень, які він присвятив вивченню роботи мозку і способам підвищення її ефективності. Ви помічали, що ніяк не можете зосередитися на діях або думках? Вас чекала відповідальна робота або серйозна розмова, і ви були сповнені ентузіазму зробити все на "відмінно", але... вже через кілька хвилин ви відволікалися на Фейсбук, електронну пошту, перекус, перегляд свіжих новин, написання смс. Ваш мозок перевантажений інформацією, ви втомилися, а справа стоїть, і успішним стає хтось інший... Джон Грей провів тисячі досліджень, щоб знайти засоби, що поліпшують роботу мозку, що підсилюють пам'ять, концентрацію і працездатність, і сьогодні він представляє вам воістину революційні ідеї! Примусьте ваш мозок працювати ефективно, і ви зможете вирішити безліч проблем в кар'єрі і в стосунках з людьми! Нова книга Джона Грея, автора знаменитої серії про Чоловіках з Марса і жінок з Венери, - "Чоловіки з Марса, жінки з Венери. Як думати ефективніше і швидше "відкриває нам нові можливості для щасливого життя, любові і успіху. Щоб створити ідеальні відносини, чоловікам з Марса і жінкам з Венери потрібно більше, ніж просто нові комунікативні навички та розуміння відмінностей. Джон Грей впевнений, що без позитивного настрою, ефективності та уваги в роботі, так само як вміння концентруватися, неможливо уникнути розчарування, сварок і розлучень. Книга Джона Грея - це результат 30 років досліджень, присвячених роботі мозку і її порушень, зокрема, такому розповсюдженому явищу, як синдром дефіциту уваги і гіперактивності. Тут зібрані самі сучасні уявлення про те, від чого залежить робота мозку, як стимулювати пам'ять і концентрацію уваги у дітей і дорослих, як розвинути свій потенціал і підвищити працездатність. Ця книга вже допомогла тисячам чоловіків і жінок навчитися справлятися зі стресом і досягати більшого успіху і задоволеності в професійному та особистому житті.

Купити книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Як думати ефективніше. Практики для розвитку вашого мозку» Джон Грей в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чоловіки з Марса , жінки з Венери. Як думати ефективніше. Практики для розвитку вашого мозку" (Джон Грей) з ISBN 978-5-17-102266-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Staying Focused in a Hyper World
Перекладач
П. Шевцов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джон Грей

Рецензії на книгу «Чоловіки з Марса , жінки з Венери . Як думати ефективніше . Практики для розвитку вашого мозку ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами