Приключения в шахматном королевстве. Шахматы: тактики и стратегии (комплект из 2-х книг) - Золтан Геци, Ференц Халас (978-5-4335-0407-3)

Приключения в шахматном королевстве. Шахматы: тактики и стратегии (комплект из 2-х книг) - Золтан Геци, Ференц Халас (978-5-4335-0407-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 521
521 грн
  • ISBN: 978-5-4335-0407-3
  • Код товару: 328820
Основні характеристики
Перекладач: Марія Ахмерова
Художник: Йожеф Хауи
Вікова категорія: для молодшого шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Пригоди в шаховому королівстві. Шахи : тактики і стратегії ( комплект з 2 - х книг )» Золтан Геці , Ференц Халас

Шахи - найпопулярніша настільна гра на землі. Сотні років в неї грають по раз і назавжди встановленими правилами. Щодня мільйони людей у ??всьому світі сідають за шахові дошки, щоб помірятися один з одним силами і майстерністю. Ці книги познайомлять тебе з правилами гра і навчать особливим прийомам, за допомогою яких ти зможеш виграти в будь-який шаховий поєдинок. В середні віки, якщо людина благородного походження не вмів грати в шахи, його не посвячували в лицарі. Коли ти уважно прочитаєш книги, спробуєш сам зіграти кілька партій, тоді тебе сміливо можна буде назвати благородним лицарем - хоробрим воїном Шестидесяти Чотирьох Клітин! Діставай шахову дошку, гра починається!

Купити книгу «Пригоди в шаховому королівстві. Шахи : тактики і стратегії ( комплект з 2 - х книг )» Золтан Геці , Ференц Халас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Пригоди в шаховому королівстві. Шахи : тактики і стратегії ( комплект з 2 - х книг )" (Золтан Геці , Ференц Халас) з ISBN 978-5-4335-0407-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Марія Ахмерова
Художник
Вікова категорія
для молодшого шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
195x245 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Золтан Геці , Ференц Халас

Рецензії на книгу «Пригоди в шаховому королівстві . Шахи : тактики і стратегії ( комплект з 2 - х книг ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами