Говори! Ты это можешь. Как развивать речь ребенка и учить его читать, особенно в «безнадежных» случаях - Ромена Августова (978-5-480-00210-2)

Говори! Ты это можешь. Как развивать речь ребенка и учить его читать, особенно в «безнадежных» случаях - Ромена Августова (978-5-480-00210-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 454
454 грн
  • ISBN: 978-5-480-00210-2
  • Код товару: 328685
Основні характеристики
Редактор: Н. Комарова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Говори ! Ти це можеш. Як розвивати мову дитини і вчити його читати , особливо в « безнадійних » вип» Ромена Августа

Як навчити дитину говорити ? Як допомогти йому розкрити свої здібності і творчі задатки ? Як правильно спілкуватися з " важкими " дітьми ? На ці та багато інших питань відповідає ця книга. Її автор - людина справді унікальний. Ромена Теодорівна Августа - творець єдиною в своєму роді методики навчання дітей з синдромом Дауна. Завдяки цьому педагогічному відкриттю діти з труднощами розвитку стають особистостями , думаючими і здатними до творчості.

Купити книгу «Говори ! Ти це можеш. Як розвивати мову дитини і вчити його читати , особливо в « безнадійних » вип» Ромена Августа в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Говори ! Ти це можеш. Як розвивати мову дитини і вчити його читати , особливо в « безнадійних » вип" (Ромена Августа) з ISBN 978-5-480-00210-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Комарова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ромена Августа

Рецензії на книгу «Говори ! Ти це можеш . Як розвивати мову дитини і вчити його читати , особливо в « безнадійних » вип».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами