Вместе или врозь. Как исцелить раны и двигаться дальше - Дуглас Снайдер, Дональд Бауком, Кристина Куп Гордон (978-5-699-94089-9)

Вместе или врозь. Как исцелить раны и двигаться дальше - Дуглас Снайдер, Дональд Бауком, Кристина Куп Гордон (978-5-699-94089-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 160
160 грн
  • ISBN: 978-5-699-94089-9
  • Код товару: 328628
Основні характеристики
Назва оригіналу: Getting Past the Affair
Перекладач: Анна Петренко
Редактор: Лариса Романова
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Разом або нарізно. Як зцілити рани і рухатися далі» Дональд Бауков , Дуглас Снайдер , Христина Куп Гордон

Звістки про зраду ПАРТНЕРА зріднився землетрусу. Відлуння першого удару ще довго будуть стрясати вашу сім'ю, ускладнюючи повсякденне життя і заважаючи приймати зважені рішення. Книга допоможе вам подолати травму і розібратися, що і чому сталося з вашим шлюбом, адже тільки після цього ви зможете вирішити, як рухатися далі, разом або по отдельності.В основі цієї повної співчуття книги лежить програма подолання руйнівних емоцій - єдина програма подібного роду, чия ефективність доведена на практиці. Тут ви знайдете кваліфіковану допомогу і підтримку від визнаних фахівців в області сімейної терапії. Якщо ви вирішуєте зберегти шлюб, вас чекає безліч дієвих порад про те, як відновити відносини і повернути в них довіру. Але який би шлях ви не вибрали, в цій книзі ви знайдете ефективні стратегії, які допоможуть вам зцілити душевні рани, не допускаючи утворення рубців, і побудувати більш благополучні відносини в майбутньому.

Купити книгу «Разом або нарізно. Як зцілити рани і рухатися далі» Дональд Бауков , Дуглас Снайдер , Христина Куп Гордон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Разом або нарізно. Як зцілити рани і рухатися далі" (Дональд Бауков , Дуглас Снайдер , Христина Куп Гордон) з ISBN 978-5-699-94089-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Getting Past the Affair
Перекладач
Анна Петренко
Редактор
Лариса Романова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
384
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Дональд Бауков , Дуглас Снайдер , Христина Куп Гордон

Рецензії на книгу «Разом або нарізно . Як зцілити рани і рухатися далі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами