Большая книга женского влияния. За спиной успешного мужчины всегда стоит женщина! - Алексей Чернозем (978-5-17-102739-1)

Большая книга женского влияния. За спиной успешного мужчины всегда стоит женщина! - Алексей Чернозем (978-5-17-102739-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 165
165 грн
  • ISBN: 978-5-17-102739-1
  • Код товару: 328615
Основні характеристики
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Велика книга жіночого впливу. За спиною успішного чоловіка завжди стоїть жінка !» Олексій Чорнозем

Навчіться впливати на чоловіків! На чоловіка, ділового партнера, клієнта або начальника! Це життєво важливо... для самих чоловіків! Чоловік "раптом" сам зрозуміє, який шлях приведе його до успіху. Партнер "несподівано" знайде потрібну ідею, яка принесе вигоду всім. Клієнт ніколи не повернеться до вас незадоволеним, а начальник буде відчувати себе найбільш значимою персоною в усьому світі! У цій книзі зібрані перевірені техніки впливу, спеціальні вправи, за допомогою яких ви навчитеся керувати думками і вчинками оточуючих вас чоловіків. Більш того, вони будуть не просто виконувати ваші прохання, а робити це з задоволенням! І пам'ятайте, за успіхом практично будь-якого чоловіка, біографія якого вписана в історію, стоїть жінка!

Купити книгу «Велика книга жіночого впливу. За спиною успішного чоловіка завжди стоїть жінка !» Олексій Чорнозем в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Велика книга жіночого впливу. За спиною успішного чоловіка завжди стоїть жінка !" (Олексій Чорнозем) з ISBN 978-5-17-102739-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олексій Чорнозем

Рецензії на книгу «Велика книга жіночого впливу . За спиною успішного чоловіка завжди стоїть жінка ! ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами