Теория и практика углубленной психологической диагностики. От раннего до подросткового возраста - Наталья Семаго, Михаил Семаго (978-5-89415-598-1)

Теория и практика углубленной психологической диагностики. От раннего до подросткового возраста - Наталья Семаго, Михаил Семаго (978-5-89415-598-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 947
947 грн
  • ISBN: 978-5-89415-598-1
  • Код товару: 328564
Основні характеристики
Редактор: І. Сецкая
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: газетний

Про книгу «Теорія і практика поглибленої психологічної діагностики. Від раннього до підліткового віку» Михайло Семаго , Наталья Семаго

У монографії розкриваються основи діагностичної роботи психолога при індивідуальному обстеженні дітей різного віку. У ній представлені всі аспекти оцінки психічного розвитку дитини - від сучасної методології діагностичної діяльності та конкретних апробованих практикою методик до технології всіх етапів подібної оцінки, від постановки первинної діагностичної гіпотези до складання різного типу висновків за результатами проведеного обстеження. Вперше розглядаються такі важливі для ефективної діяльності діагноста поняття, як «вузлові моменти розвитку» та «ключові моменти обстеження», які в значній мірі дозволяють технологізувати і оптимізувати діагностичний процесс.Основную частина монографії складають методики, використовувані для проведення поглибленого психологічного обстеження дітей у віці від 2 до 10-12 років (від раннього до предподросткового віку). Кожна представлена ??в монографії методика містить повний опис, процедуру проведення обстеження, технологію реєстрації та обробки результатів, аналіз виконання завдань, вікові нормативи. Даний посібник з поглибленої оцінки психічного розвитку дітей від раннього до підліткового віку призначене для педагогів-психологів загальноосвітніх організацій і організацій, що реалізують адаптовані основні загальноосвітні програми для різних категорій дітей з ОВЗ, в т.ч. педагогів-психологів ППМС-центрів, фахівців ПМПК, клінічних психологів в складі закладів охорони здоров'я та фахівців установ соціального захисту. Воно може бути використано також для підготовки бакалаврів і магістрів за психологічним, психолого-педагогічним та дефектологическим напрямами підготовки, а також в системі підвищення кваліфікації працівників освіти, охорони здоров'я та соціального захисту при спеціалізації в галузі корекційної педагогіки, спеціальної та клінічної психології.

Купити книгу «Теорія і практика поглибленої психологічної діагностики. Від раннього до підліткового віку» Михайло Семаго , Наталья Семаго в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Теорія і практика поглибленої психологічної діагностики. Від раннього до підліткового віку" (Михайло Семаго , Наталья Семаго) з ISBN 978-5-89415-598-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
І. Сецкая
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
568
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.496
Автор
Михайло Семаго , Наталья Семаго

Рецензії на книгу «Теорія і практика поглибленої психологічної діагностики . Від раннього до підліткового віку ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами