Денис-изобретатель. Книга для развития изобретательских способностей детей младших и средних классов - Геннадий Иванов (978-5-9573-2535-2)

Денис-изобретатель. Книга для развития изобретательских способностей детей младших и средних классов - Геннадий Иванов (978-5-9573-2535-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 422
422 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2535-2
  • Код товару: 328544
Основні характеристики
Художник: Олег Дергачов
Серія: ТРИЗ
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Денис - винахідник. Книга для розвитку винахідницьких здібностей дітей молодших та середніх класів» Геннадій Іванов

Перед вами книга, призначена для пробудження і розвитку винахідницьких здібностей (насамперед - образного і системного мислення) у дітей молодшого та середнього шкільного віку. Хочете дізнатися, як: допомогти вороні, у якій білки зруйнували гніздо; вигнати мишей з дому (так, щоб жодна миша не постраждала); зловити полетів повітряну кульку; змусити вікно саме закритися, коли почнеться дощ? Ви зможете самі відповісти на ці та багато інших питань, повправлявшись в рішенні винахідницьких задач. Разом з головним героєм книги, п'ятикласником Денисом, ви навчитеся в будь-який самій звичайній життєвій ситуації бачити безліч можливостей для творчості. Перевірте свої винахідницькі здібності прямо зараз! Дайте відповідь на питання - що можна зробити з: - порожній поліетиленової пляшки; - сірникової коробки; - олівця; - футбольної камери; - тюбика помади?

Купити книгу «Денис - винахідник. Книга для розвитку винахідницьких здібностей дітей молодших та середніх класів» Геннадій Іванов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Денис - винахідник. Книга для розвитку винахідницьких здібностей дітей молодших та середніх класів" (Геннадій Іванов) з ISBN 978-5-9573-2535-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Художник
Серія
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Геннадій Іванов

Рецензії на книгу «Денис - винахідник . Книга для розвитку винахідницьких здібностей дітей молодших та середніх класів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами