Диагностический альбом для исследования особенностей познавательной деятельности. Дошкольный и младший школьный возраст - (978-5-89415-983-6)

Диагностический альбом для исследования особенностей познавательной деятельности. Дошкольный и младший школьный возраст - (978-5-89415-983-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 791
791 грн
  • ISBN: 978-5-89415-983-6
  • Код товару: 328460
Основні характеристики
Укладач: Михайло Семаго
Редактор: В. Дрёмін
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка, на спіралі

Про книгу «Діагностичний альбом для дослідження особливостей пізнавальної діяльності. Дошкільний і молодший шк»

Діагностичний альбом є практичним посібником для дослідження особливостей сформованості різних компонентів пізнавальної діяльності в дитячому віці і являє собою підібрані протягом більш ніж тридцятирічної практичної роботи авторів матеріали, які були апробовані на дітях з нормативним розвитком і з різними варіантами відхиляється розвитку. Матеріали альбому включають як класичні розробки, так і авторські методики, використовувані при поглибленої оцінки пізнавальної діяльності дітей переважно дошкільного та молодшого шкільного віку. Дані матеріали також можуть бути використані і для дітей і підлітків більш старшого віку при наявності (або підозрі на наявність) у них варіантів тотального недорозвинення, затриманого психічного розвитку, парціальної недостатності когнітивного, зокрема, вербального компонента психічної діяльності, а також варіантів викривленого розвитку. Матеріали Альбому можуть бути використані також для дітей з дефіцітарние опорно-рухового апарату за типом ДЦП, дефіцітарние слухового аналізатора. Безумовно, при всій цінності представлених матеріалів даний набір не може бути самодостатнім і не виключає використання фахівцем інших діагностичних засобів відповідно до тієї чи іншої діагностичної гіпотезою дослідження. Передбачається, що даний посібник буде поширюватися серед фахівців, що мають психологічну освіту, тому в пропонованих описах ми не вважаємо за необхідне вдаватися в детальні подробиці організації і проведення самого обстеження з використанням даних матеріалів.

Купити книгу «Діагностичний альбом для дослідження особливостей пізнавальної діяльності. Дошкільний і молодший шк» в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Діагностичний альбом для дослідження особливостей пізнавальної діяльності. Дошкільний і молодший шк" () з ISBN 978-5-89415-983-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Укладач
Михайло Семаго
Редактор
В. Дрёмін
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка, на спіралі
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
66
Формат
290х220 мм
Ілюстрації
кольорові

Рецензії на книгу «Діагностичний альбом для дослідження особливостей пізнавальної діяльності . Дошкільний і молодший шк».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами