Престидижитатор. Семь принципов влияния. Как завладеть вниманием аудитории и добиться успеха - Дэвид Квонг (978-5-389-12860-6)

Престидижитатор. Семь принципов влияния. Как завладеть вниманием аудитории и добиться успеха - Дэвид Квонг (978-5-389-12860-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 174
174 грн
  • ISBN: 978-5-389-12860-6
  • Код товару: 328388
Основні характеристики
Автор: Девід Квонг
Назва оригіналу: Spellbound
Перекладач: Олександра Головіна
Редактор: Олена Тарусін
Мова: російська

Про книгу «Престидижитатора. Сім принципів впливу. Як заволодіти увагою аудиторії і домогтися успіху» Девід Квонг

Автор цієї книги - професійний фокусник, головний консультант по ілюзіям в таких голлівудських хітах, як "Ілюзія обману", "Місія нездійсненна: Плем'я ізгоїв", "Берт Вандерстоун", "Паранормальне явище 4", "Гра в імітацію". "Я розповім вам про правила управління людською поведінкою і сприйняттям, слідуючи яким ви змусите свою публіку повірити в реальність ілюзій. Ви дізнаєтеся, хто з винахідників, лідерів і визнаних геніїв використовував ці правила для просування своїх ідей і побудови успішних імперій, і зрозумієте, як з їх допомогою краще контролювати своє власне життя і досягати успіху. Сучасний світ нещадний: кожен намагається знайти собі кращу роботу, вибити гроші на проект, залучити більше відвідувачів, покупців, завести більше друзів. Всі хочуть рухатися вперед і намагаються цього досягти абсолютно однаковими методами, заздалегідь прирікаючи себе на поразку. Принципи ілюзії дозволять вам освоїти новий підхід: ви навчитеся просувати свої ідеї, вміння або товар не так, як це роблять інші, і підвищите свої шанси на успіх ". (Девід Квонг)

Купити книгу «Престидижитатора. Сім принципів впливу. Як заволодіти увагою аудиторії і домогтися успіху» Девід Квонг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Престидижитатора. Сім принципів впливу. Як заволодіти увагою аудиторії і домогтися успіху" (Девід Квонг) з ISBN 978-5-389-12860-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Spellbound
Перекладач
Олександра Головіна
Редактор
Олена Тарусін
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
272
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.337
Автор
Девід Квонг

Рецензії на книгу «Престидижитатора . Сім принципів впливу . Як заволодіти увагою аудиторії і домогтися успіху ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами