10 історій для хлопців - Андрусяк Іван, Сергій Гридін, Андрій Бачинський, Мирослав Лаюк, Тарас Шило, Валентин Бердт (978-617-679-447-9)

10 історій для хлопців - Андрусяк Іван, Сергій Гридін, Андрій Бачинський, Мирослав Лаюк, Тарас Шило, Валентин Бердт (978-617-679-447-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 80
80 грн
  • ISBN: 978-617-679-447-9
  • Код товару: 328373
Основні характеристики
Укладач: Наталка Малетич
Редактор: Галина Ліствак
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: українська

Про книгу «10 історій для хлопців» Андрій Бачинський , Андрусяк Іван , Валентин Бердт , Мирослав Лаюк , Сергій Грідін , Тарас Шило

Десятеро СУЧАСНИХ українських письменників розповідають про підліткове життя. Їхні герої - допітліві та по-юнацька вперті, опіняються перед багатьма викликом й Спокуса на порозі свого дорослішання. У ціх дотепний та глибока історіях - Непрості стосунки з батьками, справжні та вдавані друзі, байдужість и Розчарування, несподівані пригоди, Перші сімпатії, щоденні маленькі й Великі перемоги... Коли емоції зашкалюють, коли хочеться буті «крутимо» - чи вдастся героям розпізнати , что в жітті действительно важліве? У книжці вікорістані фотографии з батьківщини Архівів авторів. У дізайні обкладинки Використано фото Юрія Басенко.

Купити книгу «10 історій для хлопців» Андрій Бачинський , Андрусяк Іван , Валентин Бердт , Мирослав Лаюк , Сергій Грідін , Тарас Шило в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "10 історій для хлопців" (Андрій Бачинський , Андрусяк Іван , Валентин Бердт , Мирослав Лаюк , Сергій Грідін , Тарас Шило) з ISBN 978-617-679-447-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Укладач
Наталка Малетич
Редактор
Галина Ліствак
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
160
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.210
Автор
Андрій Бачинський , Андрусяк Іван , Валентин Бердт , Мирослав Лаюк , Сергій Грідін , Тарас Шило

Рецензії на книгу «10 історій для хлопців ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами