Что такое жизнь с точки зрения физика? / What is Life? The Physical Aspect of the Living Cell - Эрвин Шрёдингер (978-5-91874-050-7)

Что такое жизнь с точки зрения физика? / What is Life? The Physical Aspect of the Living Cell - Эрвин Шрёдингер (978-5-91874-050-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 198
198 грн
  • ISBN: 978-5-91874-050-7
  • Код товару: 328360
Основні характеристики
Назва оригіналу: What is Life? The Physical Aspect of the Living Cell
Перекладач: А. Малиновський
Редактор: В. Цееб
Мова: англійська

Про книгу «Що таке життя з точки зору фізика ? / What is Life ? The Physical Aspect of the Living Cell» Ервін Шредінгер

Це дивовижна книга! Проблеми, підняті в ній Ервіном Шредінгер, визначили розвиток генетики, біофізики, термодинаміки і молекулярної біології на десятиліття вперед. Фундаментальні питання, поставлені геніальним фізиком-теоретиком в цьому короткому курсі лекцій "Про живому" і глибина їх освітлення не втратять своєї актуальності ніколи. Спектр порушених питань дивний - від статистичної природи фізичних законів до генетики, квантової механіки, філософії та психології - адже парадоксальний епілог цієї книги - "Про детермінізм і свободу волі" безпосередньо пов'язує самовідчуття індивідуального свідомого розуму, нашого "Я", з квантовими станами окремих атомів і молекул! Книга надрукована в двомовному англо-російській форматі, що представляє додатковий інтерес для тих читачів, які вивчають англійську мову і готуються до здачі іспиту TOEFL (Test of English as a Foreign Language).

Купити книгу «Що таке життя з точки зору фізика ? / What is Life ? The Physical Aspect of the Living Cell» Ервін Шредінгер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Що таке життя з точки зору фізика ? / What is Life ? The Physical Aspect of the Living Cell" (Ервін Шредінгер) з ISBN 978-5-91874-050-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
What is Life? The Physical Aspect of the Living Cell
Перекладач
А. Малиновський
Редактор
В. Цееб
Мова
англійська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
196
Формат
140x200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ервін Шредінгер

Рецензії на книгу «Що таке життя з точки зору фізика ? / What is Life ? The Physical Aspect of the Living Cell ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами