До Галичини. Про хасидів, гуцулів, поляків і русинів. Уявна мандрівка зниклим світом Східної Галичини та Буковини - Мартін Поллак (978-617-614-164-8)

До Галичини. Про хасидів, гуцулів, поляків і русинів. Уявна мандрівка зниклим світом Східної Галичини та Буковини - Мартін Поллак (978-617-614-164-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 155
155 грн
  • ISBN: 978-617-614-164-8
  • Код товару: 328270
Основні характеристики
Назва оригіналу: Nach Galicien
Перекладач: Неля Ваховська
Редактор: Віктор Мартинюк
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка, суперобкладинка

Про книгу «До Галичини. Про хасідів , гуцулів , поляків и русинів. Уявно мандрівки Зниклий світом Східної Гал» Мартін Поллак

«До Галичини» (Nach Galicien, 1984) - перша книжка Мартіна Поллака, у Якій письменник розвіює австрійський «цукровий» міф про колишня Корона землю Австро-Угорської імперії. Его уявно подорож проходити Східною Галичиною - ландшафтами скрути й нужди, де нафтові магнати та Рабіна-чудотворці гротескно співіснують Із біднімі єврейськімі штетл, де русини, поляки, Румунію, гуцули, вірмені, караїмі, німці, роми Ледь віжівають у корумпованому й неписьмові краї, де водночас твориться багатомовна культурна мозаїка та пишеться прекрасна література. «Ця книжка Вперше Вийшла друком понад тридцять років тому, Орвеллівського 1984 го. Звісно, ??це віпадковість. Альо цею рік пояснює, чому я описавши уявно, а не реальну подорож Галичиною, точніше Східною Галичиною й Буковиною. Подорож в Історію, як то кажуть, пальцем по карті, оперту на літературні джерела, старі газети й історичні фотографии - все це Було масивом матеріалу, з которого я черпав у бібліотеках та архівах. Звісно, ??я не МАВ Нічого проти, щоб насправді поїхаті в ті місця й подивитись, что залиша від колішньої Галичини. Більше того, я мріяв про такий поиск слідів. Однако у 80-ті роки Минулого століття австрійцеві Було Важко, а в моєму випадки, як з'ясувалося, даже НЕ-можливо отріматі індивідуальний Дозвіл на в'їзд до краю, про Який я решил писати »(Мартін Поллак, Із передмови до українського видання).

Купити книгу «До Галичини. Про хасідів , гуцулів , поляків и русинів. Уявно мандрівки Зниклий світом Східної Гал» Мартін Поллак в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "До Галичини. Про хасідів , гуцулів , поляків и русинів. Уявно мандрівки Зниклий світом Східної Гал" (Мартін Поллак) з ISBN 978-617-614-164-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Nach Galicien
Перекладач
Неля Ваховська
Редактор
Віктор Мартинюк
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
272
Формат
135x215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Мартін Поллак

Рецензії на книгу «До Галичини . Про хасідів , гуцулів , поляків и русинів . Уявно мандрівки Зниклий світом Східної Гал».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами