Безопасная Сеть. Правила сохранения репутации в эпоху социальных медиа и тотальной публичности - Эрик Куалман (978-5-9614-4829-0)

Безопасная Сеть. Правила сохранения репутации в эпоху социальных медиа и тотальной публичности - Эрик Куалман (978-5-9614-4829-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 310
310 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4829-0
  • Код товару: 328232
Основні характеристики
Назва оригіналу: What Happens in Vegas Stays on YouTube
Перекладач: І. Окунькова
Редактор: В. Іванченко
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Безпечна Мережа. Правила збереження репутації в епоху соціальних медіа і тотальної публічності» Ерік Куалман

Нобелівський лауреат позбувся кар'єри через сексистських цитат, які розійшлися по Twitter. Особисті фото голлівудських зірок, викрадені з iCloud, коштували їм репутації. Розкішний свято, влаштоване декількома футболістами, незважаючи на програш, викликав грандіозний скандал. Медсестра, яка опублікувала Селфі з пацієнтом під наркозом в операційній, втратила роботу. Приватного життя більше немає. Є Facebook, Instagram, YouTube та інші соцмережі і сайти. Наші досягнення і промахи, думки і думки, кожен наш крок - тепер все виявляється в інтернеті. Причому найчастіше ми самі публікуємо цю інформацію, навіть не замислюючись про наслідки! Це наша нова реальність. Як зробити так, щоб інформація в Мережі не нашкодила нашій репутації? Як допомогти своїм близьким не облажався в інтернеті? Відповіді - в цій книзі. Читайте і будьте в безпеці. Ця книга заслуговує прочитання бо: сьогодні ваша digital-репутація - це і є ваша репутація; в книзі наводяться кращі поради та digital-інструменти для контролю і поліпшення вашої репутації в Мережі; ви дізнаєтеся, як захистити свої дані в інтернеті і що робити, якщо ви чи ваші близькі стали жертвами кібертравлі; книга містить багато цікавих історій і прикладів розумного і дурного поведінки в інтернеті, а також QR-коди і посилання на корисні сайти і матеріали.

Купити книгу «Безпечна Мережа. Правила збереження репутації в епоху соціальних медіа і тотальної публічності» Ерік Куалман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Безпечна Мережа. Правила збереження репутації в епоху соціальних медіа і тотальної публічності" (Ерік Куалман) з ISBN 978-5-9614-4829-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
What Happens in Vegas Stays on YouTube
Перекладач
І. Окунькова
Редактор
В. Іванченко
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Ерік Куалман

Рецензії на книгу «Безпечна Мережа . Правила збереження репутації в епоху соціальних медіа і тотальної публічності ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами