Как побеждать. 8 ритуалов успеха в жизни и бизнесе от монаха, который продал свой «феррари» - Робин Шарма (978-5-17-086001-2)

Как побеждать. 8 ритуалов успеха в жизни и бизнесе от монаха, который продал свой «феррари» - Робин Шарма (978-5-17-086001-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 104
104 грн
  • ISBN: 978-5-17-086001-2
  • Код товару: 328203
Основні характеристики
Автор: Робін Шарма
Назва оригіналу: Leadership Wisdom from the Monk Who Sold His Ferrari
Перекладач: Е. Коміссаріхіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Як перемагати. 8 ритуалів успіху в житті і бізнесі від ченця , який продав свій « феррарі »» Робін Шарма

Ця книга змінила життя сотень тисяч людей по всьому світу. "Те, про що пише автор, ви не прочитаєте ніде!..", "Моє життя змінилося! І це всього за вісім днів "," Після прочитання цієї книги зважилися всі мої проблеми в сім'ї і ділове життя ". "Я зрозумів, що можу встати в один ряд з Мікеланджело, Леонардо да Вінчі, Ейнштейном", "Дивовижна, надихаюча, повна мудрості книга!". Тисячі подібних відгуків говорять самі за себе! Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся: - як навчитися керувати людьми; - як правильно ставити цілі і досягати їх; - як взяти під контроль власне життя і зробити її такою, якою ви хотіли її бачити! Перед вами вісім уроків лідерства, які можуть за вісім днів кардинально змінити ваше життя на краще! Ключ до нового життя - у ваших руках! Читайте, вчіться і пам'ятайте: великими лідерами не народжуються - ними стають в результаті щоденної роботи над собою.

Купити книгу «Як перемагати. 8 ритуалів успіху в житті і бізнесі від ченця , який продав свій « феррарі »» Робін Шарма в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як перемагати. 8 ритуалів успіху в житті і бізнесі від ченця , який продав свій « феррарі »" (Робін Шарма) з ISBN 978-5-17-086001-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Leadership Wisdom from the Monk Who Sold His Ferrari
Перекладач
Е. Коміссаріхіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
288
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Робін Шарма

Рецензії на книгу «Як перемагати . 8 ритуалів успіху в житті і бізнесі від ченця , який продав свій « феррарі » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами