Атлетичный мозг. Как нейробиология совершает революцию в спорте и помогает вам добиться высоких результатов - Амит Кетвала (978-5-389-11855-3)

Атлетичный мозг. Как нейробиология совершает революцию в спорте и помогает вам добиться высоких результатов - Амит Кетвала (978-5-389-11855-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 244
244 грн
  • ISBN: 978-5-389-11855-3
  • Код товару: 328092
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Athletic Brain
Перекладач: Кирило Калінін
Редактор: Е. Тарусін , А. Райська
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Атлетичний мозок. Як нейробиология робить революцію в спорті і допомагає вам досягти високих резуль» Аміт Кетвала

Успіхи, досягнуті провідними спортсменами планети, багато в чому пояснюються тим, що завдяки постійним тренуванням - завзятості і тисячам годин практики - в їх мозку відбулися важливі зміни. Сьогодні нейробиология і психологія можуть допомогти будь-якій людині домогтися найвищих результатів швидше. Нові методики і технічні засоби дозволяють прискорити освоєння необхідних навичок, поліпшити техніку і не піддаватися впливу стресу - незалежно від рівня підготовки. У цій книзі представлені результати останніх наукових відкриттів, ексклюзивні інтерв'ю зі спортивними зірками світової величини, такими як Уейн Руні і Льюїс Хемілтон, і унікальна можливість дізнатися, як наставники спортивних команд впроваджують новітні досягнення науки в тренувальний процес. Розкриваючи таємниці мозку, ми змінюємо наше майбутнє.

Купити книгу «Атлетичний мозок. Як нейробиология робить революцію в спорті і допомагає вам досягти високих резуль» Аміт Кетвала в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Атлетичний мозок. Як нейробиология робить революцію в спорті і допомагає вам досягти високих резуль" (Аміт Кетвала) з ISBN 978-5-389-11855-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Athletic Brain
Перекладач
Кирило Калінін
Редактор
Е. Тарусін , А. Райська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
432
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.476
Автор
Аміт Кетвала

Рецензії на книгу «Атлетичний мозок . Як нейробиология робить революцію в спорті і допомагає вам досягти високих резуль».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами