Нескучная психология для тех, кто разочаровался, отчаялся или так и не понял, что такое счастливые отношения - Сатья Дас (978-5-17-096505-2)

Нескучная психология для тех, кто разочаровался, отчаялся или так и не понял, что такое счастливые отношения - Сатья Дас (978-5-17-096505-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 201
201 грн
  • ISBN: 978-5-17-096505-2
  • Код товару: 328059
Основні характеристики
Автор: Сатья Дас
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: газетний
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Нескучная психологія для тих , хто розчарувався , зневірився або так і не зрозумів , що таке щасливі» Сатья Дас

Його називають великим мудрецем нашого часу. Його духовне ім'я - Сатья дас, а основа його вчення - стародавні ведичні знання. Він автор і ведучий найпопулярніших семінарів "Нескучная сімейна психологія" і "Чарівність жіночності". Його виступи відвідує величезна кількість чоловіків і жінок, в Інтернеті ролики з його лекціями набирають сотні тисяч переглядів. Бо відомо, що після спілкування з Сатьей збуваються мрії!.. До ніг нікому непотрібних одинаків починають падати і самі собою укладатися в штабелі натовпу залицяльників, нещасні дружини знову стають коханими і бажаними, а їхні чоловіки добиваються успіху. Ці перетворення - не чари. У стосунків чоловіка і жінки є свої закони, невблаганні, як закони фізики або математики. Яка природа жінок і чоловіків, які їхні цінності, в чому їх обов'язки? Як правильно вступати в стосунки? Як не зробити прикрих помилок? І як з просто жінки стати Божественної Жінкою? Відповіді на ці та інші складні питання ви знайдете в книзі. І звичайно, її відрізняє фірмовий стиль Сатьі - з гумором про проблеми, просто - про складне.

Купити книгу «Нескучная психологія для тих , хто розчарувався , зневірився або так і не зрозумів , що таке щасливі» Сатья Дас в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нескучная психологія для тих , хто розчарувався , зневірився або так і не зрозумів , що таке щасливі" (Сатья Дас) з ISBN 978-5-17-096505-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
224
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Сатья Дас

Рецензії на книгу «Нескучная психологія для тих , хто розчарувався , зневірився або так і не зрозумів , що таке щасливі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами