Кино между раем и адом. Кино по Эйзенштейну, Чехову, Шекспиру, Куросаве, Феллини, Хичкоку, Тарковскому... - Александр Митта (978-5-17-095326-4)

Кино между раем и адом. Кино по Эйзенштейну, Чехову, Шекспиру, Куросаве, Феллини, Хичкоку, Тарковскому... - Александр Митта (978-5-17-095326-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 360
360 грн
  • ISBN: 978-5-17-095326-4
  • Код товару: 328057
Основні характеристики
Художник: Олександр Мітта
Редактор: М. Миколаєва
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Кіно між раєм і пеклом. Кіно за Ейзенштейном , Чехову , Шекспіру , Куросаві , Фелліні , Хічкока , Т» Олександр Мітта

Ця книга і для людини, яка хоче написати сценарій, поставити фільм і зіграти в ньому головну роль, і для того, хто не збирається всім цим займатися. Мітта дозволить вам просто отримувати набагато більше задоволення від фільмів. Погодьтеся, якщо знаєш правила шахової гри, то не чекаєш як невіглас, хто переможе а отримуєш задоволення і від усього процесу. Кіно - гра покруче шахів. Ця книга - ключі від найважливішого з мистецтв. Мало того, секретні механізми і практики, якими користуються режисери дозволять і вам непомітно для інших управляти оточуючими і розігрувати свої сценарії.

Купити книгу «Кіно між раєм і пеклом. Кіно за Ейзенштейном , Чехову , Шекспіру , Куросаві , Фелліні , Хічкока , Т» Олександр Мітта в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Кіно між раєм і пеклом. Кіно за Ейзенштейном , Чехову , Шекспіру , Куросаві , Фелліні , Хічкока , Т" (Олександр Мітта) з ISBN 978-5-17-095326-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
М. Миколаєва
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
496
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Олександр Мітта

Рецензії на книгу «Кіно між раєм і пеклом . Кіно за Ейзенштейном , Чехову , Шекспіру , Куросаві , Фелліні , Хічкока , Т».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами