Сакральная геометрия, нумерология, музыка, космология, или Квадривиум - Джон Мартино, Миранда Ланди, Джейсон Мартино, Дауд Саттон, Энтони Эштон (978-5-699-73573-0)

Сакральная геометрия, нумерология, музыка, космология, или Квадривиум - Джон Мартино, Миранда Ланди, Джейсон Мартино, Дауд Саттон, Энтони Эштон (978-5-699-73573-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 318
318 грн
  • ISBN: 978-5-699-73573-0
  • Код товару: 327980
Основні характеристики
Перекладач: М. Мкртичева
Редактор: А. Сєров , Е. Сатарова
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Сакральна геометрія , нумерологія , музика , космологія , або квадривиума» Дауд Саттон , Джейсон Мартіно , Джон Мартіно , Міранда Ланді , Ентоні Ештон

Дане унікальне видання є одночасно ілюстрованим довідником, дослідженням древніх книг і творів мистецтва, збіркою науково-популярних статей і духовно-філософських есе. За широтою і глибиною охоплення теми ця книга, створена працею інтернаціонального колективу авторів, не має собі рівних серед виданих російською мовою за останні 100 років. Вперше принципи квадривиума сформулював давньогрецький мислитель Піфагор Самоський в шостому столітті до Різдва Христового. Школа Піфагора була першою в Європі, де викладалися сім дисциплін, названих пізніше сім'ю вільними науками. Сім цих дисциплін є необхідними ступенями на шляху до пізнання Істини, Добра і Краси, що в свою чергу веде до розуміння початкового поняття Єдності. Чотири з цих наук (квадривиума), заснованих на понятті про Число: Нумерологія (Арифметика), Геометрія, Музика (Гармонія), Космологія - представлені в книзі. Квадрівіум дає щирому шукачеві перевірену часом і мудрістю можливість знайти розуміння світоустрою і усвідомити себе його невід'ємною частиною. Мета вивчення вільних дисциплін - це повернення до Гармонії через спрощення, засновані на розумінні кожної з областей квадривиума. І нарешті, мета вивчення вільних мистецтв - в прагненні до першооснови, якої традиційно вважається потреба людської душі в пізнанні. Книга містить більше 2000 зображень згрупованих за тематичним принципом. Багато ілюстрації не публікувались більш 150-200 років, оскільки взяті з старовинних книг, багато зображення спеціально створені для даного видання за допомогою наукових комп'ютерних програм.

Купити книгу «Сакральна геометрія , нумерологія , музика , космологія , або квадривиума» Дауд Саттон , Джейсон Мартіно , Джон Мартіно , Міранда Ланді , Ентоні Ештон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сакральна геометрія , нумерологія , музика , космологія , або квадривиума" (Дауд Саттон , Джейсон Мартіно , Джон Мартіно , Міранда Ланді , Ентоні Ештон) з ISBN 978-5-699-73573-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
М. Мкртичева
Редактор
А. Сєров , Е. Сатарова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Дауд Саттон , Джейсон Мартіно , Джон Мартіно , Міранда Ланді , Ентоні Ештон

Рецензії на книгу «Сакральна геометрія , нумерологія , музика , космологія , або квадривиума ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами