Революция платформ. Как сетевые рынки меняют экономику - и как заставить их работать на вас - Джеффри Паркер, Маршалл ван Альстин, Санджит Чаудари (978-5-00100-723-4)

Революция платформ. Как сетевые рынки меняют экономику - и как заставить их работать на вас - Джеффри Паркер, Маршалл ван Альстин, Санджит Чаудари (978-5-00100-723-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 535
535 грн
  • ISBN: 978-5-00100-723-4
  • Код товару: 327969
Основні характеристики
Назва оригіналу: Platform Revolution
Перекладач: Єлизавета Пономарьова
Редактор: Василь Смирнов , Тетяна Рапопорт , Ольга Світовит
Серія: МІФ . бізнес
Мова: російська

Про книгу «Революція платформ. Як мережеві ринки міняють економіку - і як змусити їх працювати на вас» Джеффрі Паркер , Маршалл ван Альстін , Санджой Чаударі

Практичне керівництво по новій економіці, яка змінює те, як ми живемо, працюємо і граємо. Uber. Airbnb. Amazon. Apple. PayPal. Всі ці компанії зруйнували звичайний порядок речей на ринках, коли почали працювати. І сьогодні вони - лідери в своїх галузях. У чому секрет їхнього успіху? Ці компанії побудовані на платформах: двосторонніх ринках, змінюють правила гри. Ця книга - перше керівництво по моделям платформного бізнесу, написане трьома провідними експертами в цій темі. Неважливо, з'єднують чи платформи покупців і продавців, власників квартир і туристів або водіїв і пасажирів - автори розкривають, як влаштована ця революція, і пропонують перше керівництво по створенню власного успішного бізнесу на платформі. З книги ви дізнаєтеся: Як почати такий бізнес і керувати ним; Як влаштовані існуючі компанії, що працюють за такою моделлю; Як традиційні компанії можуть адаптуватися до змінюється ринку; Які ринки можуть почати працювати за цією моделлю в майбутньому - від охорони здоров'я до енергетики, і як бути з регулюванням, безпекою і довірою клієнтів.

Купити книгу «Революція платформ. Як мережеві ринки міняють економіку - і як змусити їх працювати на вас» Джеффрі Паркер , Маршалл ван Альстін , Санджой Чаударі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Революція платформ. Як мережеві ринки міняють економіку - і як змусити їх працювати на вас" (Джеффрі Паркер , Маршалл ван Альстін , Санджой Чаударі) з ISBN 978-5-00100-723-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Platform Revolution
Перекладач
Єлизавета Пономарьова
Редактор
Василь Смирнов , Тетяна Рапопорт , Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джеффрі Паркер , Маршалл ван Альстін , Санджой Чаударі

Рецензії на книгу «Революція платформ . Як мережеві ринки міняють економіку - і як змусити їх працювати на вас ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами