Дао физики. Исследование параллелей между современной физикой и восточной философией - Фритьоф Капра (978-5-00100-814-9)

Дао физики. Исследование параллелей между современной физикой и восточной философией - Фритьоф Капра (978-5-00100-814-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 457
457 грн
  • ISBN: 978-5-00100-814-9
  • Код товару: 327966
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Tao of Physics
Перекладач: Михайло Попов
Редактор: Наталя Шульпіна , Ольга Світовит
Мова: російська

Про книгу «Дао фізики. Дослідження паралелей між сучасною фізикою і східною філософією» Фрітьоф Капра

Книга «Дао фізики», написана австрійським фізиком-теоретиком Фрітьофа Капри, за тридцять років поширилася по світу мільйонними тиражами. Вона переведена практично на всі європейські і азіатські мови, а на початку 90-х років знайшла свого масового читача в Росії. Її положення донині активно обговорюються на сторінках науково-популярних видань та інтернет-форумів - езотеричних, медитаційних, синергетичних, атеїстичних, історико-наукових. Капра довго вивчав теоретичну фізику і кілька років займався дослідженнями. А згодом він захопився східною філософією і незабаром став знаходити паралелі між релігійними вченнями і сучасною фізикою. Особливо його зацікавили загадкові положення дзен-буддизму, які викликали асоціації з парадоксами квантової теорії. Мета цієї книги - дослідження взаємозв'язків між поняттями сучасної фізики і основними ідеями філософії та релігій Далекого Сходу. Прочитавши її, ви побачите, як два наріжних камені фізики XX століття - квантова теорія і теорія відносності - змушують нас дивитися на світ майже як індуїсти, буддисти або даоси. Ви переконаєтеся, що схожість посилюється, коли ми намагаємося об'єднати дві ці теорії для опису явищ мікроскопічного світу: властивостей і взаємодій елементарних частинок, з яких складається вся матерія. Тут паралелі між сучасною фізикою і східним містицизмом найбільш вражаючі. І часто майже неможливо вгадати, хто автор того чи іншого твердження: фізики або містики зі Сходу.

Купити книгу «Дао фізики. Дослідження паралелей між сучасною фізикою і східною філософією» Фрітьоф Капра в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дао фізики. Дослідження паралелей між сучасною фізикою і східною філософією" (Фрітьоф Капра) з ISBN 978-5-00100-814-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Tao of Physics
Перекладач
Михайло Попов
Редактор
Наталя Шульпіна , Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Фрітьоф Капра

Рецензії на книгу «Дао фізики . Дослідження паралелей між сучасною фізикою і східною філософією ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами