Базовый курс по рисованию. От простого к сложному. Школа художника - Норберт Ланда, Алекс Бернфельс, Томас Белер (978-5-91906-803-7)

Базовый курс по рисованию. От простого к сложному. Школа художника - Норберт Ланда, Алекс Бернфельс, Томас Белер (978-5-91906-803-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 283
283 грн
  • ISBN: 978-5-91906-803-7
  • Код товару: 327889
Основні характеристики
Редактор: Е. Зуївська
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Базовий курс з малювання. Від простого до складного. школа художника» Алекс Бернфельс , Норберт Ланда , Томас Белер

Серія книг «Школа художника» стане чудовим підмогою не тільки для початківців, а й для вже займаються малюванням майстрів. Кожен том серії є повноцінне посібник з того чи іншого аспекту малювання і живопису і містить найрізноманітнішу історичну, теоретичну і практичну інформацію, а також безліч навчальних нарисів і малюнків. Книги створені на основі багаторічного досвіду відомих європейських художників і вперше видаються російською мовою. Книга «Базовий курс з малювання» призначена швидше для початківців малювальників, однак буде корисна і досвідченим художникам, які бажають освіжити свої знання. Вона містить багато корисної теоретичної інформації, яка допоможе новачкам зорієнтуватися в самому початку шляху. Детальні описи інструментів, приладдя та основних технічних прийомів супроводжуються наочними ілюстраціями. У другій частині книги представлена ??колекція етюдів з покроковими описами і фотографіями, яка не тільки навчає, а й дозволяє попрактикуватися в уже освоєних раніше навичках. Дочитавши цю написану легким і зрозумілою мовою книгу і виконавши всі вправи і етюди, ви зможете створити малюнок будь-якої складності!

Купити книгу «Базовий курс з малювання. Від простого до складного. школа художника» Алекс Бернфельс , Норберт Ланда , Томас Белер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Базовий курс з малювання. Від простого до складного. школа художника" (Алекс Бернфельс , Норберт Ланда , Томас Белер) з ISBN 978-5-91906-803-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Е. Зуївська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
128
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Алекс Бернфельс , Норберт Ланда , Томас Белер

Рецензії на книгу «Базовий курс з малювання . Від простого до складного . школа художника ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами