Что рисовать и как рисовать. Пошаговые техники для тех, кто хочет стать художником за 5 минут - Эдвин Лутц (978-5-00100-875-0)

Что рисовать и как рисовать. Пошаговые техники для тех, кто хочет стать художником за 5 минут - Эдвин Лутц (978-5-00100-875-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 323
323 грн
  • ISBN: 978-5-00100-875-0
  • Код товару: 327783
Основні характеристики
Автор: Едвін Лутц
Назва оригіналу: What to Draw and How to Draw It
Перекладач: Анастасія Суханова
Редактор: Марія Красовська , Дар'я Сальникова
Мова: російська

Про книгу «Що малювати і як малювати. Покрокові техніки для тих , хто хоче стати художником за 5 хвилин» Едвін Лутц

Якщо ви ніколи не вміли малювати, але завжди хотіли навчитися, з цією книгою ваша мрія перетворитися в реальність вже через пару простих уроків. Дотримуючись простих схем цієї чарівної книги, ви зможете створювати свої власні прекрасні малюнки. Просто повторюйте кожну схему в серії картинок і спостерігайте, як вони ведуть вас до останньої, показуючи, яким чином кожна нова лінія допомагає вам виконати оригінальний малюнок. Від тварин і рослин до людей і будинків, в яких вони живуть. «Що і як малювати» - це поетапне керівництво до створення простих ілюстрацій. З цією книгою ви зможете намалювати жирафа, єнота, дітей та чарівних дам в капелюшках. Повірте, у вас є для цього все, що потрібно: руки, очі, олівець і прості інструкції з цієї книги. Едвін Лутц - людина, завдяки якому існує чарівний світ Діснея. Дев'ятнадцятирічний Уолт навчався малювати за цими книгами. Метод навчання малюванню Лутца полягає в тому, щоб розділити складні об'єкти на прості форми, з простими покрокові інструкції. Це доступно навіть дитині, але засноване на тих же фундаментальних правилах, що і великі твори сучасного мистецтва. Художники - це не тільки Дісней або Ван Гог. Це і ви теж. Переконайтеся самі, виконайте пару вправ з цієї книги. «Я не вмію», «У мене руки не з плечей ростуть», «Я боюся почати» - відкиньте ось це все і зустріньтеся зі своїм першим намальованим пінгвіном вже через кілька хвилин.

Купити книгу «Що малювати і як малювати. Покрокові техніки для тих , хто хоче стати художником за 5 хвилин» Едвін Лутц в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Що малювати і як малювати. Покрокові техніки для тих , хто хоче стати художником за 5 хвилин" (Едвін Лутц) з ISBN 978-5-00100-875-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
What to Draw and How to Draw It
Перекладач
Анастасія Суханова
Редактор
Марія Красовська , Дар'я Сальникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
152
Формат
270x190 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Едвін Лутц

Рецензії на книгу «Що малювати і як малювати . Покрокові техніки для тих , хто хоче стати художником за 5 хвилин ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами