Власть голоса. Книга о главном инструменте политиков, певцов, актеров – от одного из лучших фониатров мира - Жан Абитболь (978-5-389-12410-3)

Власть голоса. Книга о главном инструменте политиков, певцов, актеров – от одного из лучших фониатров мира - Жан Абитболь (978-5-389-12410-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 210
210 грн
  • ISBN: 978-5-389-12410-3
  • Код товару: 327525
Основні характеристики
Назва оригіналу: Le pouvoir de la voix
Перекладач: Юлія Рац
Редактор: Е. Тарусін , Н. Оленчик
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Влада голосу. Книга про головного інструменту політиків , співаків , акторів - від одного з кращих» Жан Абітболь

Голос кожного з нас унікальний, як відбитки пальців або малюнок сітківки. Книга «Влада голосу» - захоплююча розповідь про історію формування людського голосу, пристрої голосового апарату і володарів знаменитих голосів - співаків і акторів, політиків і адвокатів. Доктор Жан Абітболь, французький хірург-отоларинголог і фониатр, фахівець світового рівня, до якого зверталися за допомогою багато знаменитостей, наприклад Селін Діон, Шарль Азнавур, Григорій Лепс, присвячує читача в таємниці голосу - засоби комунікації, знаряддя зваблювання і інструменту влади.

Купити книгу «Влада голосу. Книга про головного інструменту політиків , співаків , акторів - від одного з кращих» Жан Абітболь в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Влада голосу. Книга про головного інструменту політиків , співаків , акторів - від одного з кращих" (Жан Абітболь) з ISBN 978-5-389-12410-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Le pouvoir de la voix
Перекладач
Юлія Рац
Редактор
Е. Тарусін , Н. Оленчик
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Жан Абітболь

Рецензії на книгу «Влада голосу . Книга про головного інструменту політиків , співаків , акторів - від одного з кращих ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами