Будда, мозг и нейрофизиология счастья. Как изменить жизнь к лучшему. Практическое руководство - Йонге Мингьюр Ринпоче (978-5-91994-113-2)

Будда, мозг и нейрофизиология счастья. Как изменить жизнь к лучшему. Практическое руководство - Йонге Мингьюр Ринпоче (978-5-91994-113-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 573
573 грн
  • ISBN: 978-5-91994-113-2
  • Код товару: 327450
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Buddha, the Brain, and the Science of Happiness
Перекладач: Сонам Дордже
Під редакцією: Ерік Свонсон
Редактор: А. Кисельов
Серія: Самадхи

Про книгу «Будда , мозок і нейрофізіологія щастя. Як змінити життя на краще. практичний посібник» Йонге Мінгьюр Рінпоче

У своїй книзі відомий тибетський майстер Мінгьюр Рінпоче, об'єднуючи давню мудрість буддизму з останніми відкриттями західної науки, показує, як ви можете жити більш здоровою і щасливою життям за допомогою медитації. Нам всім хочеться знати, як відчувати більше радості і задоволення в повсякденному житті. Одні з нас в цьому пошуку звертаються до досягнень сучасної науки, медицини, дослідженням ролі гормонів, скануванню мозку, тоді як інші вибирають релігію і духовну практику. Але хіба ці два підходи дійсно є взаємовиключними? Недавнє дослідження впливу медитації на людський мозок показало, що під час сеансу медитації у основного випробуваного нейронна активність в зоні мозку, пов'язаної з відчуттям щастя, збільшувалася на 700%! Цим піддослідним був всесвітньо відомий буддійський лама і монах Йонге Мінгьюр Рінпоче, особисто обраний Його Святістю Далай-ламою для участі в медичних дослідженнях ефектів медитації в Вейсмановской лабораторії нейрофізіології і функціонування мозку Університету Вісконсіна. Пізніше видання Time і National Geographic охрестили Рінпоче "найщасливішою людиною на землі". Мінгьюр Рінпоче у властивій йому живий, безпосередній і одночасно повчальною манері знайомить нас з воістину революційними медитативними техніками, здатними викликати позитивні зміни в наших умах і тілах, змінивши на краще наше життя. Він також пропонує наукове пояснення того, чому медитація здатна привести нас до досягнення глибокої внутрішньої умиротворення і неминущого щастя повного просвітлення.

Купити книгу «Будда , мозок і нейрофізіологія щастя. Як змінити життя на краще. практичний посібник» Йонге Мінгьюр Рінпоче в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Будда , мозок і нейрофізіологія щастя. Як змінити життя на краще. практичний посібник" (Йонге Мінгьюр Рінпоче) з ISBN 978-5-91994-113-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Buddha, the Brain, and the Science of Happiness
Перекладач
Сонам Дордже
Під редакцією
Ерік Свонсон
Редактор
А. Кисельов
Серія
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
60х84/16 (145х200 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Йонге Мінгьюр Рінпоче

Рецензії на книгу «Будда , мозок і нейрофізіологія щастя . Як змінити життя на краще . практичний посібник ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами