Чудо Монтессори или учение без мучения и воспитание без оценок, наград и наказаний - Елена Тимошенко (978-5-00091-034-4)

Чудо Монтессори или учение без мучения и воспитание без оценок, наград и наказаний - Елена Тимошенко (978-5-00091-034-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 297
297 грн
  • ISBN: 978-5-00091-034-4
  • Код товару: 327396
Основні характеристики
Редактор: О. Кисельова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 208

Про книгу «Чудо Монтессорі або вчення без муки і виховання без оцінок , нагород і покарань» Олена Тимошенко

Сучасним дітям потрібен особливий підхід, особливі умови для прояву їх незвичайних здібностей і унікальних обдарувань. Тому цілком зрозумілий зростаючий інтерес до педагогічної системі Марії Монтессорі, в центрі якої стоїть дитина. Як ви думаєте, що може об'єднувати таких особистостей, як письменника Габріеля Гарсіа Маркеса, Жаклін Кеннеді, спадкоємців Британського престолу принца Вільям і принца Гаррі, Франсуа Міттерана, актора Джордж Клуні, засновників Google мільярдерів Сергія Бріна і Лері Пейджа? Додайте до цього онуків Льва Толстого, Білла Клінтона, а також Зигмунда Фрейда, Жана Піаже, Томаса Едісона. Все просто - всі вони послідовники і прихильники виховання за методом Марії Монтессорі. Хтось вчився в школах Монтессорі, хтось активно пропагував її ідеї вільної педагогіки. Чому так важливий у людини період від народження до 6 років? Навіщо потрібна свобода малюкові і до чого вона може призвести? Як виховувати, чи не караючи і не заохочуючи? Як вчити без потреби у виправленні помилок? Чому не потрібні оцінки? Як виховати в дитині самостійність відповідальність? Як можна використовувати педагогічні принципи системи Монтессорі, щодня спілкуючись зі своєю дитиною? Саме про це ця книга. У ній міститься багато практичних порад і корисних спостережень. Вона може бути цікава небайдужим і які шукають батькам, а також педагогам і широкому колу читачів.

Купити книгу «Чудо Монтессорі або вчення без муки і виховання без оцінок , нагород і покарань» Олена Тимошенко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чудо Монтессорі або вчення без муки і виховання без оцінок , нагород і покарань" (Олена Тимошенко) з ISBN 978-5-00091-034-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Кисельова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.291
Автор
Олена Тимошенко

Рецензії на книгу «Чудо Монтессорі або вчення без муки і виховання без оцінок , нагород і покарань ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами