Жизнь на полной мощности. Управление энергией - ключ к высокой эффективности, здоровью и счастью - Джим Лоэр, Тони Шварц (978-5-00100-713-5)

Жизнь на полной мощности. Управление энергией - ключ к высокой эффективности, здоровью и счастью - Джим Лоэр, Тони Шварц (978-5-00100-713-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 339
339 грн
  • ISBN: 978-5-00100-713-5
  • Код товару: 327343
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Power of Full Engagement. Managing Energy, Not Time
Перекладач: Михайло Фербер
Редактор: Ірина Колчак
Мова: російська

Про книгу «Життя на повній потужності. Управління енергією - ключ до високої ефективності , здоров'я і щастя» Джим Лоер , Тоні Шварц

Тайм-менеджмент - чудовий винахід. Він допомагає ставити перед собою більш значні цілі, більше встигати на роботі і отримувати більш високий дохід. Для книг на цю тему характерні поради на кшталт "приходите на роботу на годину раніше і йдіть на годину пізніше - ви будете вражені, наскільки більше ви будете встигати". Але чомусь в цій схемі трапляються збої. Справ заплановано багато, а сил не вистачає навіть на їх половину. Щоб встигати зі справами, ви все пізніше повертаєтеся додому, і ваші сімейні та дружні узи тріщать по швах. Від неправильної їжі і стресів починаються хвороби. Що ж робити? Відмовитися від своїх амбіцій? йшли спробувати знайти нове джерело енергії? Відповідь на це запитання прийшла з великого спорту. Автори книги The Power of Full Engagement багато років займалися психологічною підготовкою зірок великого тенісу. Вони шукали відповідь на питання: чому два спортсмена мають однакові навички, але один весь час перемагає іншого? В чому секрет? Виявилося, що переможець вміє миттєво розслаблятися між подачами. А його суперник знаходиться в напрузі весь час гри. Через деякий час його здатність до концентрації падає, сили йдуть, і він неминуче програє. Те ж саме відбувається і з корпоративними службовцями. Монотонні навантаження ведуть до занепаду сил і фізичних недуг. Щоб цього не відбувалося, нашій енергією - фізичної, емоційної, розумової та духовної - потрібно навчитися керувати. Принципи і методики, описані в книзі, пояснять, як це зробити. Для кого ця книга? Для всіх, хто багато працює, ставить перед собою професійні і особисті цілі і кожен день робить зусилля по їх досягненню. Автори багато років займалися психологічною підготовкою зірок світового спорту, серед яких тенісисти Піт Сампрас, Джим Кур'є, Аранта Санчес, Серджіо Бругейра, Габріела Сабатіні і Моніка Селеш, гольфісти Марк О'Міра і Ерні Ельс, хокеїсти Ерік Ліндрос і Майк Ріхтер, боксер Рей " бум бум "Манчіні, баскетболісти Нік Андерсон і Грант Хілл, і ковзаняр Дан Йенсен.

Купити книгу «Життя на повній потужності. Управління енергією - ключ до високої ефективності , здоров'я і щастя» Джим Лоер , Тоні Шварц в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Життя на повній потужності. Управління енергією - ключ до високої ефективності , здоров'я і щастя" (Джим Лоер , Тоні Шварц) з ISBN 978-5-00100-713-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Power of Full Engagement. Managing Energy, Not Time
Перекладач
Михайло Фербер
Редактор
Ірина Колчак
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джим Лоер , Тоні Шварц

Рецензії на книгу «Життя на повній потужності . Управління енергією - ключ до високої ефективності , здоров'я і щастя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами