500 идей для творческого развития. Играем, изображаем, рисуем, танцуем, поем, пишем, строим, мастерим - Бобби Коннер (978-5-00100-705-0)

500 идей для творческого развития. Играем, изображаем, рисуем, танцуем, поем, пишем, строим, мастерим - Бобби Коннер (978-5-00100-705-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 504
504 грн
  • ISBN: 978-5-00100-705-0
  • Код товару: 327341
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Giant Book of Creativity for Kids
Перекладач: Юлія Змєєва
Художник: Деніз Холмс
Редактор: Тетяна Медведєва , Олександра Кирилова

Про книгу «500 ідей для творчого розвитку. Граємо , зображуємо , малюємо , танцюємо , співаємо , пишемо , буду» Боббі Коннер

Щасливе дитинство неможливо без творчості. Ця унікальна книга допоможе привнести веселощі і творчість в життя вашої родини і зробити її будні яскравими. В основі книги - ідея про те, що творчість багатолике, тому тут ви знайдете не тільки прості вироби і техніки малювання, але і безліч практичних завдань на розвиток архітектурних, музичних, танцювальних, акторських і літературних здібностей. Боббі Коннер зібрала в одній книзі більше 500 оригінальних ідей різноманітних творчих занять з дітьми, які надихнуть їх малювати, конструювати, майструвати, складати вірші та історії, співати, танцювати і імпровізувати в будь-якому місці і в будь-який час. Всі заняття розподілені по віковим групам: малюки (2-3 роки), дошкільнята (3-5 років) і діти молодшого і середнього шкільного віку (6-12 років), тому книга буде супроводжувати вас протягом всіх юних років вашої дитини. Також в книзі ви знайдете: рекомендації по вибору матеріалів та інструментів для творчості на кожен вік; веселі ідеї творчих свят, днів народження та сімейних вечорів; поради, як творчо провести час по дорозі в дитячий сад або школу, на прогулянці, перед сном або за недільним сніданком і багато іншого. Неважливо, чи вважаєте ви себе творчою особистістю - в ваших силах надихати дітей на щоденне творчість. З цією книгою ви станете для своєї дитини творчим наставником і знайдете невичерпне джерело ідей. Скажіть творчості "так"! Допоможіть вашим дітям зробити крок в світ уяви, повний чарівництва і краси!

Купити книгу «500 ідей для творчого розвитку. Граємо , зображуємо , малюємо , танцюємо , співаємо , пишемо , буду» Боббі Коннер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "500 ідей для творчого розвитку. Граємо , зображуємо , малюємо , танцюємо , співаємо , пишемо , буду" (Боббі Коннер) з ISBN 978-5-00100-705-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Giant Book of Creativity for Kids
Перекладач
Юлія Змєєва
Художник
Редактор
Тетяна Медведєва , Олександра Кирилова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Боббі Коннер

Рецензії на книгу «500 ідей для творчого розвитку . Граємо , зображуємо , малюємо , танцюємо , співаємо , пишемо , буду».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами