642 идеи для историй. Блокнот начинающего писателя - Джей-Ди Белтран, Крис Колин, Лора Фрейзер, Мерон Хадеро, Ванесса Хуа, Сюзан Айто, Дайана Капп (978-5-00100-766-1)

642 идеи для историй. Блокнот начинающего писателя - Джей-Ди Белтран, Крис Колин, Лора Фрейзер, Мерон Хадеро, Ванесса Хуа, Сюзан Айто, Дайана Капп (978-5-00100-766-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 315
315 грн
  • ISBN: 978-5-00100-766-1
  • Код товару: 327319
Основні характеристики
Назва оригіналу: 642 Stories to Write
Перекладач: Катерина Петрова
Редактор: Анна Кузьміна , Ольга Світовит
Серія: 642 ідеї
Мова: російська

Про книгу «642 ідеї для історій. Блокнот письменника-початківця» Ванесса Хуа , Дайана Капп , Джей - Ді Белтран , Кріс Колін , Лора Фрейзер , Мерон Хадера , Сюзан Айт

У новій книзі із серії "642 ідеї" вас чекає колекція нестандартних ідей для самих різних сюжетів. Просто візьміть ручку і напишіть продовження! Дайте волю фантазії і назавжди попрощайтеся з острахом перед чистим аркушем. Приклади завдань з книги: 1) За всі ці роки ви ідеально проникали в суспільство. Що ж в кінці кінців вас видало? 2) Напишіть про тост, який зіпсував весілля. 3) Вбивство президента було сфальсифіковано. Розкажіть історію його подальшої таємне життя. 4) Ваш батько нервує. "Ось-ось закінчиться термін давності", - пояснює він. І потім розповідає свою історію. 5) Придумайте міф, яка пояснювала б походження грози і веселки. 6) Хтось застрахував ваше життя. Спробуйте з'ясувати хто. 7) Всі стіни в квартирі були різного кольору, і тому була своя причина. Яка?

Купити книгу «642 ідеї для історій. Блокнот письменника-початківця» Ванесса Хуа , Дайана Капп , Джей - Ді Белтран , Кріс Колін , Лора Фрейзер , Мерон Хадера , Сюзан Айт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "642 ідеї для історій. Блокнот письменника-початківця" (Ванесса Хуа , Дайана Капп , Джей - Ді Белтран , Кріс Колін , Лора Фрейзер , Мерон Хадера , Сюзан Айт) з ISBN 978-5-00100-766-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
642 Stories to Write
Перекладач
Катерина Петрова
Редактор
Анна Кузьміна , Ольга Світовит
Серія
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
70х90/16 (170х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Ванесса Хуа , Дайана Капп , Джей - Ді Белтран , Кріс Колін , Лора Фрейзер , Мерон Хадера , Сюзан Айт

Рецензії на книгу «642 ідеї для історій . Блокнот письменника-початківця ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами