Чем меньше, тем больше! Метод клейкой ленты и другие необычные постулаты успешного воспитания - Вики Хёфл (978-5-389-11846-1)

Чем меньше, тем больше! Метод клейкой ленты и другие необычные постулаты успешного воспитания - Вики Хёфл (978-5-389-11846-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 171
171 грн
  • ISBN: 978-5-389-11846-1
  • Код товару: 327282
Основні характеристики
Автор: вікі Хёфл
Назва оригіналу: Duct Tape Parenting
Перекладач: Сергій Бавин
Редактор: А. Райська
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Чим менше , тим більше ! Метод клейкої стрічки та інші незвичайні постулати успішного виховання» вікі Хёфл

Вікі Хёфл - мати п'ятьох дітей, професійний викладач, автор програми Parenting On Track ™ і визнаний експерт з питань виховання, - спираючись на свій багаторічний педагогічний досвід, пропонує незвичайний метод виховання, заснований на любові і турботі про дітей. Розроблена нею стратегія змінює на краще життя сім'ї в цілому, даючи відповідь на найголовніші питання батьків. «Всі ми заслуговуємо на те, щоб в ролі батьків відчувати себе впевнено, радіти дітям і дати їм все необхідне для повноцінного і щасливого самостійного життя. Тому і написана ця книга. Щоб допомогти вам, де б ви не знаходилися на своєму шляху, пройтися назад і провести зміни, необхідні для сімейного щастя ». (Вікі Хёфл)

Купити книгу «Чим менше , тим більше ! Метод клейкої стрічки та інші незвичайні постулати успішного виховання» вікі Хёфл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чим менше , тим більше ! Метод клейкої стрічки та інші незвичайні постулати успішного виховання" (вікі Хёфл) з ISBN 978-5-389-11846-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Duct Tape Parenting
Перекладач
Сергій Бавин
Редактор
А. Райська
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
вікі Хёфл

Рецензії на книгу «Чим менше , тим більше ! Метод клейкої стрічки та інші незвичайні постулати успішного виховання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами