Как построить космический корабль. О команде авантюристов, гонках на выживание и наступлении эры частного освоения космоса - Джулиан Гатри (978-5-389-11759-4)

Как построить космический корабль. О команде авантюристов, гонках на выживание и наступлении эры частного освоения космоса - Джулиан Гатри (978-5-389-11759-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 263
263 грн
  • ISBN: 978-5-389-11759-4
  • Код товару: 327281
Основні характеристики
Назва оригіналу: How to Make a Spaceship
Перекладач: Андрій Сатунін
Редактор: Е. Бєляєва , А. Самойлович , Н. Галактіонова
Вікова категорія: 16+

Про книгу «Як побудувати космічний корабель. Про команду авантюристів , гонках на виживання і настання ери при» Джуліан Гатрі

«Ця книга про Пітера Діамандіса, Берті Рутану, Поле Аллене і цілій групі інших яскравих, нестандартно мислячих технарів і божевільних мрійників і захоплює, і надихає. Слово "божевільний" я використовую тут в позитивному сенсі, більш того - з захопленням. Це розповідь про один з поворотних моментів історії, коли підприємцям випав шанс зробити те, що раніше було виключно прерогативою держави. Не важливо, скільки вам років - 9 або 99, ця розповідь все одно вразить ваша уява. Описувана на цих сторінках драматична історія тривала кілька років. У ній брали участь люди, яких неможливо забути. Я був безпосереднім свідком приголомшливих подій, коли зашкалюють і емоції, і рівень адреналіну в крові. Їх учасники часом виявляли таку мужність, що у мене виступали сльози на очах. Я пишаюся тим, що мені довелося стати частиною цієї великої історії, яка радикально змінить правила гри ». (Річард Бренсон)

Купити книгу «Як побудувати космічний корабель. Про команду авантюристів , гонках на виживання і настання ери при» Джуліан Гатрі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як побудувати космічний корабель. Про команду авантюристів , гонках на виживання і настання ери при" (Джуліан Гатрі) з ISBN 978-5-389-11759-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How to Make a Spaceship
Перекладач
Андрій Сатунін
Редактор
Е. Бєляєва , А. Самойлович , Н. Галактіонова
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
544
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джуліан Гатрі

Рецензії на книгу «Як побудувати космічний корабель . Про команду авантюристів , гонках на виживання і настання ери при».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами