Максимум. Как достичь личного совершенства с помощью современных научных открытий - Андерс Эрикссон, Роберт Пул (978-5-389-11299-5)

Максимум. Как достичь личного совершенства с помощью современных научных открытий - Андерс Эрикссон, Роберт Пул (978-5-389-11299-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 293
293 грн
  • ISBN: 978-5-389-11299-5
  • Код товару: 327271
Основні характеристики
Назва оригіналу: Peak: Secrets from the New Science of Expertise
Перекладач: Олександра Головіна
Редактор: Олена Тарусін
Мова: російська

Про книгу «Максимум. Як досягти особистого досконалості за допомогою сучасних наукових відкриттів» Андерс Ерікссон , Роберт Пул

Стати фахівцем високого рівня - питання не тільки і не стільки природних здібностей до того чи іншого виду діяльності. Ми звикли міркувати про природжений талант скрипаля, математика, тенісиста, нас інтригує вміння запам'ятовувати довгі тексти і множити в розумі величезні числа. Андерс Ерікссон, шведський психолог зі світовим ім'ям, професор Університету Флориди, впевнений, що немає такого досвіду, який не можна було б розвинути. Людина має неймовірні можливості, його мозок і тіло здатні вдосконалюватися практично до безкінечності: це доведено на прикладі багатьох видатних людей, які виявили себе в самих різних областях. Про те, як знайти унікальні навички і досягти професійної майстерності, розповідає ця книга.

Купити книгу «Максимум. Як досягти особистого досконалості за допомогою сучасних наукових відкриттів» Андерс Ерікссон , Роберт Пул в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Максимум. Як досягти особистого досконалості за допомогою сучасних наукових відкриттів" (Андерс Ерікссон , Роберт Пул) з ISBN 978-5-389-11299-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Peak: Secrets from the New Science of Expertise
Перекладач
Олександра Головіна
Редактор
Олена Тарусін
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Автор
Андерс Ерікссон , Роберт Пул

Рецензії на книгу «Максимум . Як досягти особистого досконалості за допомогою сучасних наукових відкриттів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами