Наказание наградой. Что не так со школьными оценками, системами мотивации, похвалой и прочими взятками - Альфи Кон (978-5-00100-702-9)

Наказание наградой. Что не так со школьными оценками, системами мотивации, похвалой и прочими взятками - Альфи Кон (978-5-00100-702-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 463
463 грн
  • ISBN: 978-5-00100-702-9
  • Код товару: 327241
Основні характеристики
Автор: Альфі Кон
Назва оригіналу: Punished by Rewards
Перекладач: Наталія Брагіна
Редактор: Світлана метеликові , Анна Кудрявська - Паніна
Мова: російська

Про книгу «Покарання нагородою. Що не так зі шкільними оцінками , системами мотивації , похвалою і іншими хаба» Альфі Кон

Базова стратегія, яку ми використовуємо у вихованні, освіті та управлінні - «зроби те - і отримаєш це» - невірна. Ця книга пояснює чому. Вдаючись до заохочень як до засобу вирішення проблеми, ми не розбираємося в причинах того, що її викликало. Нагорода - це виверт, з її допомогою можна усунути симптом, але не вилікувати хворобу. У своїй книзі відомий психолог Альфі Кон докладно пояснює, чому відносини з дітьми, учнями і підлеглими не можна будувати за принципом: «Зроби те - і отримаєш це». Він показує, наскільки страшний і згубний такий підхід і до яких наслідків призводять подібного роду маніпуляції і спроби виправити поведінку іншої людини (дитини або співробітника). Кон впевнений: заохочення людей за підпорядкування вимогам - це зовсім не «принцип світобудови», як вважають багато хто, і не фундаментальний закон людських відносин. Це лише один із способів мислення, організації власного досвіду і взаємодії з іншими. Комусь із нас така логіка взаємодії може здаватися цілком природною, але в реальності вона є проявом цілком конкретної ідеології, яку можна обговорювати і критикувати. Якщо ви виховуєте дітей, викладаєте або керуєте людьми - вам потрібно прочитати цю книгу. Завдяки гумору автора, зрозумілим і знайомим прикладів і доступному викладу читання буде не тільки корисним, але і приємним.

Купити книгу «Покарання нагородою. Що не так зі шкільними оцінками , системами мотивації , похвалою і іншими хаба» Альфі Кон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Покарання нагородою. Що не так зі шкільними оцінками , системами мотивації , похвалою і іншими хаба" (Альфі Кон) з ISBN 978-5-00100-702-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Punished by Rewards
Перекладач
Наталія Брагіна
Редактор
Світлана метеликові , Анна Кудрявська - Паніна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
560
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.930
Автор
Альфі Кон

Рецензії на книгу «Покарання нагородою . Що не так зі шкільними оцінками , системами мотивації , похвалою і іншими хаба».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами