Открывая организации будущего. Иллюстрированное путешествие в мир организаций нового типа - Фредерик Лалу (978-5-00100-775-3)

Открывая организации будущего. Иллюстрированное путешествие в мир организаций нового типа - Фредерик Лалу (978-5-00100-775-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 500
500 грн
  • ISBN: 978-5-00100-775-3
  • Код товару: 327236
Основні характеристики
Назва оригіналу: Reinventing Organizations
Перекладач: Ю. Гіматова
Художник: Етьєн Аппер
Редактор: Наталія Хоренко , Віра Калмикова
Серія: МІФ . бізнес

Про книгу «Відкриваючи організації майбутнього. Ілюстроване подорож в світ організацій нового типу» Фредерік Лалу

Ілюстроване видання бестселера «Відкриваючи організації майбутнього». Книга «Відкриваючи організації майбутнього» Фредеріка Лалу і її проривні ідеї знайшли свій відгук у багатьох читачів і дозволили поміняти порядок з питання «що не так в сучасному менеджменті» на обговорення того «як можна працювати по-іншому». Але не у всіх є час на прочитання книги з менеджменту обсягом 430 сторінок. Саме тому Фредерік Лалу за допомогою чудового ілюстратора Етьєна Аппера вирішив створити нову, яскраву і захоплюючу версію своєї книги, яку ви зможете прочитати буквально за один присід. Це ілюстроване видання містить всі ключові ідеї основної книги Лалу і безліч кейсів з неї, розказаних в доступній і цікавій формі. Книга пояснить, як деякі компанії знайшли способи стати по-справжньому потужними, емоційними і цілеспрямованими, і допоможе уявити майбутнє вашої власної організації. Не дивуйтеся, якщо не зможете відкласти цю книгу, поки не дочитаєте її до кінця!

Купити книгу «Відкриваючи організації майбутнього. Ілюстроване подорож в світ організацій нового типу» Фредерік Лалу в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Відкриваючи організації майбутнього. Ілюстроване подорож в світ організацій нового типу" (Фредерік Лалу) з ISBN 978-5-00100-775-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Reinventing Organizations
Перекладач
Ю. Гіматова
Художник
Редактор
Наталія Хоренко , Віра Калмикова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
84x108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Фредерік Лалу

Рецензії на книгу «Відкриваючи організації майбутнього . Ілюстроване подорож в світ організацій нового типу ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами