Эмоциональная гибкость. Как научиться радоваться переменам и получать удовольствие от работы и жизни - Сьюзан Дэвид (978-5-00100-733-3)

Эмоциональная гибкость. Как научиться радоваться переменам и получать удовольствие от работы и жизни - Сьюзан Дэвид (978-5-00100-733-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 418
418 грн
  • ISBN: 978-5-00100-733-3
  • Код товару: 327235
Основні характеристики
Назва оригіналу: Emotional Agility
Перекладач: Катерина Ряхіна
Редактор: Тетяна Рапопорт , Дар'я Сальникова
Мова: російська

Про книгу «Емоційна гнучкість. Як навчитися радіти змінам і отримувати задоволення від роботи і життя» Сьюзан Девід

Неочевидний підхід до реалізації вашого потенціалу, названий Harvard Business Review ідеєю року. Сьюзен Девід розробила концепцію «емоційної гнучкості» (визнану ідеєю року за версією HBR) після 20 років вивчення емоцій. Вона з'ясувала, що ні розум, ні креативність, ні тип особистості не визначають успіх. Вся справа в тому, як ви володієте внутрішнім світом - думками, почуттями, внутрішнім діалогом. Все більше наукових досліджень показують, що емоційна негнучкість - «фіксація» на думках, відчуттях і лініях поведінки, які не приносять нам користі - пов'язана з низкою психологічних проблем, включаючи депресію і тривожність. Навпаки, емоційна гнучкість - гнучкість думок і почуттів, що дозволяє оптимально реагувати на повсякденні ситуації, - веде до благополуччя і успіху. Емоційно гнучкі люди динамічні. Вони вміють підлаштовуватися під складний і швидко мінливий світ. Вони виносять величезний стрес і долають труднощі, не втрачаючи захопленості, відкритості і сприйнятливості. Вони не дають негативних почуттів вибити їх з колії; навпаки, вони тільки впевненіше йдуть - разом з усіма своїми «тарганами» - до самим амбітним цілям. Ця книга допоможе вам краще усвідомити свої емоції, навчитися приймати їх і жити з ними в світі, а потім вийти на пік свого розвитку - і все це завдяки підвищенню емоційної гнучкості. Вона не перетворить вас в ідеального героя, який жодного слова не говорить невлад і ніколи не страждає від почуття сорому, провини, гніву, тривоги або непевності. Але ви знайдете підхід до своїх найважчим переживань, навчитеся отримувати задоволення від взаємин і досягати своїх цілей.

Купити книгу «Емоційна гнучкість. Як навчитися радіти змінам і отримувати задоволення від роботи і життя» Сьюзан Девід в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційна гнучкість. Як навчитися радіти змінам і отримувати задоволення від роботи і життя" (Сьюзан Девід) з ISBN 978-5-00100-733-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Emotional Agility
Перекладач
Катерина Ряхіна
Редактор
Тетяна Рапопорт , Дар'я Сальникова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Сьюзан Девід

Рецензії на книгу «Емоційна гнучкість . Як навчитися радіти змінам і отримувати задоволення від роботи і життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами