Прошу, убей меня! Подлинная история панк-рока в рассказах участников - Джиллиан Маккейн, Легс Макнил (978-5-91671-748-8)

Прошу, убей меня! Подлинная история панк-рока в рассказах участников - Джиллиан Маккейн, Легс Макнил (978-5-91671-748-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 0
0 грн
  • ISBN: 978-5-91671-748-8
  • Код товару: 327206
Основні характеристики
Назва оригіналу: Please Kill Me: The Uncensored Oral History of Punk
Перекладач: Макс Долгов
Вікова категорія: 18+
Мова: російська

Про книгу «Прошу , убий мене ! Справжня історія панк -року в оповіданнях учасників» Джилліан Маккейн , Легс Макнил

"Прошу, убий мене" - збори правдивих найскандальніших історій з вуст в уста від безпосередніх учасників подій, що відображають процес станів- лення, розквіту і агонії американської панк-сцени, починаючи з середини шістдесятих, вибуховий діяльності "Фабрики" Енді Уорхола і "Velvet Underground ", минаючи рок-н-рольних відморозків" MC5 "і" The Stooges "Іггі Попа, несамовитих поетів Патті Сміт і Річарда Хелла, епатаж" New York Dolls ", драйв Ramones і закінчуючи арт-провокаціями Малькольма Макларена і трагедією Сіда Вішеса. Документальний роман - "звіт про виконану роботу" в дусі "сексу, наркотиків і рок-н-ролу", оповідання про яскравих божевільних життях і ранніх передчасних відходах, небачених злети і настільки ж стрімких падінь. Як говорив Єгор Лєтов: "Ця книга обов'язково повинна бути на столі у всіх наших". Тут зібрані самі божевільні, самі епатуючі історії, які тільки можна запхнути під обкладинку повісті про реальні sex, drugs and rock-n-roll. У ній спійманий дух божевільної енергії нью-йоркської сцени... Це відвертий і детальний вид зсередини.

Купити книгу «Прошу , убий мене ! Справжня історія панк -року в оповіданнях учасників» Джилліан Маккейн , Легс Макнил в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прошу , убий мене ! Справжня історія панк -року в оповіданнях учасників" (Джилліан Маккейн , Легс Макнил) з ISBN 978-5-91671-748-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Please Kill Me: The Uncensored Oral History of Punk
Перекладач
Макс Долгов
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Джилліан Маккейн , Легс Макнил

Рецензії на книгу «Прошу , убий мене ! Справжня історія панк -року в оповіданнях учасників ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами