Психокатализ и соматопсихология. Вещи в теле. Психотерапевтический метод работы с ощущениями - Андрей Ермошин (978-5-91160-088-4)

Психокатализ и соматопсихология. Вещи в теле. Психотерапевтический метод работы с ощущениями - Андрей Ермошин (978-5-91160-088-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 308
308 грн
  • ISBN: 978-5-91160-088-4
  • Код товару: 327121
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272

Про книгу «Псіхокаталіз і соматопсіхологія. Речі в тілі. Психотерапевтичний метод роботи з відчуттями» Андрій Ермошин

"Псіхокаталіз і соматопсіхологія" - основоположна книга методу псіхокаталіза. Метод швидкий і ефективний, забезпечує опрацювання проблематики людини не тільки на рівні інтелекту, а й на рівні вегетативної нервової системи, дає стійкі позитивні результати. Класи вирішуваних завдань: усунення хронічних напружень і наслідків психічних травм; відновлення цілісності, збалансованості, чистоти і спокою; оновлення компетентності, сприяння внутрішньому дорослішання, формування станів впевненості і стійкості; сприяння визріванню і реалізації проекту життя. Прості і ясні інструкції, покрокове вирішення проблем. Найкоротший шлях до психосоматическому зцілення, саморозкриття і успішної самореалізації.

Купити книгу «Псіхокаталіз і соматопсіхологія. Речі в тілі. Психотерапевтичний метод роботи з відчуттями» Андрій Ермошин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Псіхокаталіз і соматопсіхологія. Речі в тілі. Психотерапевтичний метод роботи з відчуттями" (Андрій Ермошин) з ISBN 978-5-91160-088-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
150х215 мм
Автор
Андрій Ермошин

Рецензії на книгу «Псіхокаталіз і соматопсіхологія . Речі в тілі . Психотерапевтичний метод роботи з відчуттями ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами