Социальные технологии Таллиннской школы менеджеров. Опыт успешного использования в бизнесе, менеджменте и частной жизни - Владимир Тарасов, Владимир Шведченко, Дмитрий Удалов, Олег Вислов (978-5-98124-699-9)

Социальные технологии Таллиннской школы менеджеров. Опыт успешного использования в бизнесе, менеджменте и частной жизни - Владимир Тарасов, Владимир Шведченко, Дмитрий Удалов, Олег Вислов (978-5-98124-699-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 283
283 грн
  • ISBN: 978-5-98124-699-9
  • Код товару: 327044
Основні характеристики
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тканинна палітурка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272

Про книгу «Соціальні технології Талліннської школи менеджерів. Досвід успішного використання в бізнесі , менед» Володимир Тарасов , Володимир Шведченко , Дмитро Удалов , Олег Віслов

До цієї збірки увійшла велика оглядова стаття Володимира Тарасова , засновника Талліннської школи менеджерів , про еволюцію соціальних технологій , розроблених ним за тридцять з гаком років , а також статті російських і зарубіжних підприємців , менеджерів і бізнес -тренеров , успішно використовують ці технології в самих різних ситуаціях і областях діяльності.

Купити книгу «Соціальні технології Талліннської школи менеджерів. Досвід успішного використання в бізнесі , менед» Володимир Тарасов , Володимир Шведченко , Дмитро Удалов , Олег Віслов в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Соціальні технології Талліннської школи менеджерів. Досвід успішного використання в бізнесі , менед" (Володимир Тарасов , Володимир Шведченко , Дмитро Удалов , Олег Віслов) з ISBN 978-5-98124-699-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тканинна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
120х170 мм
Вага
0.290
Автор
Володимир Тарасов , Володимир Шведченко , Дмитро Удалов , Олег Віслов

Рецензії на книгу «Соціальні технології Талліннської школи менеджерів . Досвід успішного використання в бізнесі , менед».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами