Как наказывать подчиненных: за что, для чего, каким образом. Профессиональная технология для регулярного менеджмента - Александр Фридман (978-5-98124-701-9)

Как наказывать подчиненных: за что, для чего, каким образом. Профессиональная технология для регулярного менеджмента - Александр Фридман (978-5-98124-701-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 541
541 грн
  • ISBN: 978-5-98124-701-9
  • Код товару: 327043
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 320
Формат: 60х90/16 (145х215 мм)

Про книгу «Як карати підлеглих : за що , для чого , яким чином. Професійна технологію для регулярного менеджме» Олександр Фрідман

Технології покарання підлеглих стали головною табуйованою темою сучасного менеджменту - на відміну від величезної кількості теорій і методик заохочення і винагороди персоналу. Гуру менеджменту зазвичай вимовляють чергові фрази про негативної ролі покарань в практиці управління або сором'язливо обходять цю тему стороною, побоюючись уславитися негуманними і неполіткоректними, а управлінці продовжують битися головою об стіну в марних спробах підвищити виконавську дисципліну підлеглих, - і все тому, що і ті, та інші недооцінюють роль покарань як інструменту управління і не вміють його застосовувати. Це унікальне практичне керівництво допоможе вам об'єктивно подивитися на реальність і розібрати причини своїх колишніх управлінських помилок і невдач. Разом з Олександром Фрідманом ви крок за кроком побудуєте власну систему корекції небажаної поведінки співробітників і отримаєте унікальний практичний інструментарій для радикального підвищення точності управління будь-яким колективом, від невеликої робочої групи до цілої компанії. Як і в своїх попередніх книгах, «Ви або вас» і «Ви або хаос», що стали бестселерами, Олександр Фрідман послідовно притримується жорсткого і прагматичного підходу до управління, з огляду на особливості національного менталітету і російських звичаїв ведення бізнесу.

Купити книгу «Як карати підлеглих : за що , для чого , яким чином. Професійна технологію для регулярного менеджме» Олександр Фрідман в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як карати підлеглих : за що , для чого , яким чином. Професійна технологію для регулярного менеджме" (Олександр Фрідман) з ISBN 978-5-98124-701-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Олександр Фрідман

Рецензії на книгу «Як карати підлеглих : за що , для чого , яким чином . Професійна технологію для регулярного менеджме».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами