Библия тунисских узоров для вязания крючком. Подробные описания и схемы - Габриеле Мооза, Андреа Лутц (978-5-91906-786-3)

Библия тунисских узоров для вязания крючком. Подробные описания и схемы - Габриеле Мооза, Андреа Лутц (978-5-91906-786-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 276
276 грн
  • ISBN: 978-5-91906-786-3
  • Код товару: 327004
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 96
Формат: 84х108/16 (205х260 мм)

Про книгу «Біблія туніських візерунків для в'язання гачком. Детальні описи і схеми» Андреа Лутц , Габріеле МООЗ

Незвичайні візерунки, що нагадують лицьову гладь або патентну гумку, «стільники» і шишечки; полотно з характерною фактурою тканого матеріалу... Все це - туніський, або афганське, в'язання гачком. Малюнок в ньому формується на основі дворівневої схеми рядів. Один виконується справа наліво, а другий -в зворотному напрямку. Перший ряд кожної «сходинки» формується шляхом набору необхідної кількості петель з різноманітними способами витягування нитки, що впливають на зовнішній вигляд візерунка. «Простягаючи» нитку через петлі другого ряду, ви створюєте поперечне переплетення, в результаті чого отримуєте легке, повітряне та одночасно щільне полотно. Ця книга навчить вас прийомам і узорів туніського в'язання з самих азів. Освоївши базові прийоми і петлі, ви перейдете до виконання кількох десятків автентичних туніських візерунків, а потім зможете приступити до створення готових виробів, ціла колекція яких чекає вас в кінці книги. Книга містить докладні покрокові опису та схеми візерунків.

Купити книгу «Біблія туніських візерунків для в'язання гачком. Детальні описи і схеми» Андреа Лутц , Габріеле МООЗ в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія туніських візерунків для в'язання гачком. Детальні описи і схеми" (Андреа Лутц , Габріеле МООЗ) з ISBN 978-5-91906-786-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
96
Формат
84х108/16 (205х260 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Андреа Лутц , Габріеле МООЗ

Рецензії на книгу «Біблія туніських візерунків для в'язання гачком . Детальні описи і схеми ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами