Иллюстрированный Бюффон, или Натуральная история четвероногих, птиц, рыб и некоторых гадов - Жорж Луи Леклерк де Бюффон (978-5-9287-2463-4)

Иллюстрированный Бюффон, или Натуральная история четвероногих, птиц, рыб и некоторых гадов - Жорж Луи Леклерк де Бюффон (978-5-9287-2463-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 757
757 грн
  • ISBN: 978-5-9287-2463-4
  • Код товару: 326762
Основні характеристики
Перекладач: Павло Бунтман
Художник: Бенжамен Рабье
Редактор: Олена Кім , Галина Яшина
Мова: російська

Про книгу «Ілюстрований Бюффон , або Натуральна історія чотириногих , птахів , риб і деяких гадів» Жорж Луї Леклерк де Бюффон

До книги увійшли статті про тварин з багатотомної "Натуральной історії" графа де Бюффона, видатного французького натураліста і літератора XVIII століття. Ілюстрації відомого анімаліста Бенжамена рабье були виконані для видання, випущеного в Парижі в 1913 році. Динамічні, гострі малюнки рабье виявилися дивно співзвучними неспішним міркувань Бюффона про нахабство шакалів, лагідності сірих ящірок або жалюгідною і убогого життя звичайної чаплі. Під однією обкладинкою зустрілися аристократичний і ґрунтовний XVIII століття і стрімкий і в ту пору зовсім ще юний вік ХХ. Яскраві і відчуті опису тварин, емоційні малюнки, об'ємистий довідковий апарат, тонка редакторська робота і чудове поліграфічне виконання.

Купити книгу «Ілюстрований Бюффон , або Натуральна історія чотириногих , птахів , риб і деяких гадів» Жорж Луї Леклерк де Бюффон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Ілюстрований Бюффон , або Натуральна історія чотириногих , птахів , риб і деяких гадів" (Жорж Луї Леклерк де Бюффон) з ISBN 978-5-9287-2463-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Павло Бунтман
Художник
Редактор
Олена Кім , Галина Яшина
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
176
Формат
60х90/8 (220х290 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Жорж Луї Леклерк де Бюффон

Рецензії на книгу «Ілюстрований Бюффон , або Натуральна історія чотириногих , птахів , риб і деяких гадів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами