Психолого-педагогическая диагностика детей с тяжелыми и множественными нарушениями развития, включающими нарушения зрения и слуха - Ирина Верещагина, Ирина Моисеева, Анна Пайкова (978-5-4212-0420-6)

Психолого-педагогическая диагностика детей с тяжелыми и множественными нарушениями развития, включающими нарушения зрения и слуха - Ирина Верещагина, Ирина Моисеева, Анна Пайкова (978-5-4212-0420-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 365
365 грн
  • ISBN: 978-5-4212-0420-6
  • Код товару: 326674
Основні характеристики
Редактор: Анна Пайкова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 140

Про книгу «Психолого - педагогічна діагностика дітей з важкими і множинними порушеннями розвитку , що включають» Анна Пайкова , Ірина Верещагіна , Ірина Моісеєва

У керівництві представлена ??компактна і доступна система діагностичної роботи з дітьми, що мають як порушення зору, слуху, рухової і пізнавальної функцій, так і їх різні поєднання. Подано методичні рекомендації для комплексної психолого-педагогічної оцінки функціональних можливостей дитини з поєднаними порушеннями розвитку. Описано умови проведення обстеження, в тому числі встановлення емоційного контакту і підбір оптимальної пози для дитини з важкими і множинними порушеннями розвитку. Застосування даної методики дозволяє рекомендувати конкретні кроки щодо поліпшення повсякденного життя дітей і їх навчання. Керівництво містить докладний опис стимульного матеріалу ( "Діагностичний чемоданчик"), бланки обліку даних, розбір випадків, а також велика кількість довідкової інформації по темі. Видання адресоване працівникам дитячих освітніх, медичних та соціальних організацій (як державних, так і недержавних) - дефектолога, психологам, педагогам та іншим фахівцям.

Купити книгу «Психолого - педагогічна діагностика дітей з важкими і множинними порушеннями розвитку , що включають» Анна Пайкова , Ірина Верещагіна , Ірина Моісеєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психолого - педагогічна діагностика дітей з важкими і множинними порушеннями розвитку , що включають" (Анна Пайкова , Ірина Верещагіна , Ірина Моісеєва) з ISBN 978-5-4212-0420-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Анна Пайкова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
140
Формат
205x290 мм
Вага
0.400
Автор
Анна Пайкова , Ірина Верещагіна , Ірина Моісеєва

Рецензії на книгу «Психолого - педагогічна діагностика дітей з важкими і множинними порушеннями розвитку , що включають».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами