Седьмое чувство. Под знаком предсказуемости. Как прогнозировать и управлять изменениями в цифровую эпоху - Джошуа Купер Рамо (978-617-7347-62-9)

Седьмое чувство. Под знаком предсказуемости. Как прогнозировать и управлять изменениями в цифровую эпоху - Джошуа Купер Рамо (978-617-7347-62-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 311
311 грн
  • ISBN: 978-617-7347-62-9
  • Код товару: 326657
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Seventh Sense
Перекладач: Е. Ібрагімов
Редактор: А. Фалдін
Серія: Top Business Awards
Мова: російська

Про книгу «Сьоме почуття. Під знаком передбачуваності. Як прогнозувати і управляти змінами в цифрову епоху» Джошуа Купер Рамо

Вперше теорія, яка розглядає важкопрогнозовані рідкісні події і їх вплив на навколишню дійсність, була описана Нассіма Талеб в книзі "Чорний лебідь. Під знаком непередбачуваності "ще в 2007 році. Через 10 років ця тема, як і раніше актуальна. Світ охоплений терористичною загрозою, хвилі біженців наповнюють Європу, нестабільна економічна ситуація і несподівані результати виборів викликають паніку населення. У той же час корпорації продовжують заробляти все нові мільярдні статки, а вчені роблять можливими досягнення в галузі медицини. Книга "Сьоме почуття" - це нове осмислення історичних сил, які стрясають наш світ, і того, як світові лідери, бізнес і кожен з нас може з ними впоратися. Ця книга не просто змінить те, яким ви бачите світ. Вона дасть вам можливість самим змінити його.

Купити книгу «Сьоме почуття. Під знаком передбачуваності. Як прогнозувати і управляти змінами в цифрову епоху» Джошуа Купер Рамо в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сьоме почуття. Під знаком передбачуваності. Як прогнозувати і управляти змінами в цифрову епоху" (Джошуа Купер Рамо) з ISBN 978-617-7347-62-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Seventh Sense
Перекладач
Е. Ібрагімов
Редактор
А. Фалдін
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Джошуа Купер Рамо

Рецензії на книгу «Сьоме почуття . Під знаком передбачуваності . Як прогнозувати і управляти змінами в цифрову епоху ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами