Твоя жизнь в искусстве. Рисуй, раскрашивай, твори в духе в духе Моне, Поллока и Бэнкси - Эшли Ле Куэр (978-5-00100-657-2)

Твоя жизнь в искусстве. Рисуй, раскрашивай, твори в духе в духе Моне, Поллока и Бэнкси - Эшли Ле Куэр (978-5-00100-657-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 258
258 грн
  • ISBN: 978-5-00100-657-2
  • Код товару: 326632
Основні характеристики
Назва оригіналу: Modern Art Activity Book
Перекладач: Анна Авдєєва
Художник: Ешлі Ле Куеро
Редактор: Анна Кузьміна , Ольга Світовит

Про книгу «Твоє життя в мистецтві. Малюй , розфарбовуй , твори в дусі в дусі Моне , Поллока і Бенксі» Ешлі Ле Куеро

Цей яскравий альбом - відмінний спосіб познайомитися з сучасним мистецтвом. Прочитайте цікаві факти про різні напрямки мистецтва і ненудні факти про життя їх послідовників: від Моне до Уорхола. Ця книга, як "свій хлопець" розповість про мистецтво зрозумілою мовою про імпресіонізм, поп-арті, кубізм, реалізмі: - Художник-імпресіоніст міг влаштуватися біля входу в кафе і намалювати обідають або сісти біля річки і зображати на полотні щось буденне, наприклад промені сонця, що пронизують листя. - Слово "фовізм" походить від французького fauve - "дикий". Так за різкість і яскраві кольори один французький критик прозвав художників, серед яких був Анрі Матісс. - Вперше побачивши роботи Пабло Пікассо, публіка прийняла їх за зображення хаотично нагромаджених кубиків. Звідси і назва стилю - кубізм. А найголовніше, що ви зможете попрактикуватися і побути в ролі художників усіх напрямків. Побудьте фовістів - вийдіть з дому з альбомом і як можна швидше і яскравіше замалюйте свої враження від побаченого. Намалюйте слона як Матісс - кубічним -) Пориньте в підсвідомість як Сальвадор Далі - закрийте очі і не замислюючись поводите по папері олівцем або пензлем. Лише практикуючись, ви зрозумієте, який стиль ближче саме вам. Ви будете розфарбовувати, малювати і вирізати. Дозвольте собі розкіш бути творчим, розкутим, креативним і яскравим. Створюйте свої власні твори сучасного мистецтва в цьому цікавому альбомі для творчості. Фішки книги: - Чудова тимчасова шкала з іменами і датами в кінці книги, яка допоможе швидко розібратися з основними течіями в сучасному мистецтві. - Надихаючі ілюстрації. - Безліч завдань: від розфарбовування до вирізання! - Підходить для дитячого та дорослого творчості.

Купити книгу «Твоє життя в мистецтві. Малюй , розфарбовуй , твори в дусі в дусі Моне , Поллока і Бенксі» Ешлі Ле Куеро в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Твоє життя в мистецтві. Малюй , розфарбовуй , твори в дусі в дусі Моне , Поллока і Бенксі" (Ешлі Ле Куеро) з ISBN 978-5-00100-657-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Modern Art Activity Book
Перекладач
Анна Авдєєва
Художник
Редактор
Анна Кузьміна , Ольга Світовит
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
64
Формат
305х190 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.320
Автор
Ешлі Ле Куеро

Рецензії на книгу «Твоє життя в мистецтві . Малюй , розфарбовуй , твори в дусі в дусі Моне , Поллока і Бенксі ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами