Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Гейтса, Енді Гроува та Стіва Джобса - Майкл Кусумано, Девід Йоффі (978-617-12-2445-2)

Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Гейтса, Енді Гроува та Стіва Джобса - Майкл Кусумано, Девід Йоффі (978-617-12-2445-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 117
117 грн
  • ISBN: 978-617-12-2445-2
  • Код товару: 326574
Основні характеристики
Назва оригіналу: Strategy Rules
Перекладач: Світлана Новікова
Редактор: Т. Мішіньова
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Стратегії геніїв. П'ять найважлівішіх уроків від Білла Гейтса , Енді Гроува та Стіва Джобса» Девід Йоффі , Майкл Кусумано

Як стають видатних стратегами? Ґейтс, Ґроув и Джобс були дерти «бізнес-зірками» в сучасности мире технологій. Аналізуючі їхній трідцятірічній досвід управління компаніямі Сукупний вартістю в 1,5 трільйона долларов - Microsoft, Intel та Apple - авторизованого цієї книжки сформулював п'ять основних правил, что виявило спільнімі в їхньому стратегічному плануванні та дозволили віпередіті конкурентів, Які цімі принципами нехтувалися. Саме ЦІ правила допомоглі стільніковому телефону iPhone далеко посунуті індустріальніх гігантів Nokia та BlackBerry, кріхітній компании Microsoft Із Сіетла взяти гору над своим головного замовником - на тій годину найдорожчих в мире компанією IBM, а почти збанкрутілій фірмі Intel здолати японців, корейців та європейців у борьбе за світове лідерство в новій революційній технології - ВИРОБНИЦТВІ мікропроцесорів. Ця книжка - путівник найкращими сторінками досвіду стратегічного планування, управління та практичної ДІЯЛЬНОСТІ, Який дозволити будь-кому стати ефективна стратегом, як Ґейтс, Ґроув чи Джобс. Про авторів: Девід Б. Йоффі - професор Гарвардської бізнес-школи, Який часто публікується в New York Times, Wall Street Journal та Harvard Business Review. Свого часу наймолодших Із Членів ради діректорів Intel, ВІН автор та співавтор дев'яти книжок и більш чем 100 ДОСЛІДЖЕНЬ Із бізнес-стратегії та МІЖНАРОДНОГО управління, что продані накладом понад 3 Мільйони прімірніків. Майкл А. Кусумано - Почесний професор менеджменту Массачусетського технологічного інституту. Ресурсом silicon.com ВІН БУВ назв однією з найвпливовіших постаті у Галузі технологій та ІТ, є автором и співавтором одінадцяті книжок зі стратегії, розробки продуктів та підприємництва в индустрии програмного забезпечення.

Купити книгу «Стратегії геніїв. П'ять найважлівішіх уроків від Білла Гейтса , Енді Гроува та Стіва Джобса» Девід Йоффі , Майкл Кусумано в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Стратегії геніїв. П'ять найважлівішіх уроків від Білла Гейтса , Енді Гроува та Стіва Джобса" (Девід Йоффі , Майкл Кусумано) з ISBN 978-617-12-2445-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Strategy Rules
Перекладач
Світлана Новікова
Редактор
Т. Мішіньова
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Девід Йоффі , Майкл Кусумано

Рецензії на книгу «Стратегії геніїв . П'ять найважлівішіх уроків від Білла Гейтса , Енді Гроува та Стіва Джобса ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами