Не программируйте ребенка. Как наши слова влияют на судьбу детей - Роберта Кавалло, Антонио Панарезе (978-5-9614-6223-4)

Не программируйте ребенка. Как наши слова влияют на судьбу детей - Роберта Кавалло, Антонио Панарезе (978-5-9614-6223-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 296
296 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6223-4
  • Код товару: 326501
Основні характеристики
Назва оригіналу: Smettila di Programmare Tuo Figlio
Перекладач: А. Богуславська
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Чи не програмуйте дитини. Як наші слова впливають на долю дітей» Антоніо Панарезе , Роберта Кавалло

Буває, що навіть люблячі батьки не завжди усвідомлюють, як їх найпростіші слова на все життя визначають світогляд дитини, його впевненість у власних силах і бажання діяти. Наука доводить: наші слова, сказані від втоми і навіть з найкращих спонукань, міцно врізаються в дитячу психіку. Тому прочитайте уважно цю книгу і постарайтеся керуватися викладеними в ній чудовими ідеями і прийомами, щоб змінити власні звичні реакції і - в кінцевому підсумку - змінити долю ваших улюблених дітей на краще. З цією книгою ви: перестанете на автоматі говорити «Не лізь, бо впадеш!», «Не чіпай, зламаєш!», «Стій спокійно, не смикався!»; навчитеся думати, перш ніж говорити щось дитині; можливо, зрозумієте, що ваше чадо має право на власний життєвий шлях. Хто автори: Роберта Кавалло і Антоніо Панарезе - педагоги за основним освіти, психологи за покликанням і автори кількох книг про виховання, що стали бестселерами в Італії. Вони на власному досвіді пізнали згубну силу батьківських стереотипів і довели, що слідування за мрією може привести до бажаного результату. Роберта і Антоніо відкрили власний центр Bimbiveri, в якому розповідають батькам про те, як важливо дати дитині жити в гармонії зі своїми прагненнями і бажаннями, і допомагають дітям розвинути їх потенціал і відновити відносини з близькими.

Купити книгу «Чи не програмуйте дитини. Як наші слова впливають на долю дітей» Антоніо Панарезе , Роберта Кавалло в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чи не програмуйте дитини. Як наші слова впливають на долю дітей" (Антоніо Панарезе , Роберта Кавалло) з ISBN 978-5-9614-6223-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Smettila di Programmare Tuo Figlio
Перекладач
А. Богуславська
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Антоніо Панарезе , Роберта Кавалло

Рецензії на книгу «Чи не програмуйте дитини . Як наші слова впливають на долю дітей ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами