Детский университет. Исследователи объясняют загадки мира. Книга первая - Улла Штойернагель, Ульрих Янссен (978-5-91759-536-8)

Детский университет. Исследователи объясняют загадки мира. Книга первая - Улла Штойернагель, Ульрих Янссен (978-5-91759-536-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 429
429 грн
  • ISBN: 978-5-91759-536-8
  • Код товару: 326292
Основні характеристики
Назва оригіналу: Die Kinder-Uni 1: Forscher erklaren die Ratsel der Welt
Перекладач: Е. Леенсон
Художник: Клаус Ензікат
Редактор: Максим Матвейченков

Про книгу «Дитячий університет. Дослідники пояснюють загадки світу. книга перша» Улла Штойернагель , Ульріх Янссен

Діти весь час задають питання "чому", "звідки", "як", "навіщо"... Відповісти на ці питання серйозно і цікаво вирішили німецькі вчені: вони відкрили справжній університет для дітей в місті Тюбінгені, в одному з найстаріших університетів Німеччини. Ну а щоб якомога більше дітей дізналися, що вивчає сучасна наука, вчені видали свої лекції у вигляді книги, в якій відповіли на найпопулярніші питання слухачів курсу. У першій книзі німецькі журналісти-популяризатори науки Улла Штойернагель і Ульріх Янссен розповідають, навіщо середньовічні лицарі будували замки, звідки беруться блискавка і грім, чому хлопчики і дівчатка ведуть себе по-різному, як кажани бачать вухами, чому математики не вміють рахувати, навіщо люди розповідають один одному історії і як спортсменам вдається весь час поліпшувати рекорди.

Купити книгу «Дитячий університет. Дослідники пояснюють загадки світу. книга перша» Улла Штойернагель , Ульріх Янссен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дитячий університет. Дослідники пояснюють загадки світу. книга перша" (Улла Штойернагель , Ульріх Янссен) з ISBN 978-5-91759-536-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Die Kinder-Uni 1: Forscher erklaren die Ratsel der Welt
Перекладач
Е. Леенсон
Художник
Редактор
Максим Матвейченков
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
224
Формат
70х100/16 (170х240 мм)
Ілюстрації
кольорові
Автор
Улла Штойернагель , Ульріх Янссен

Рецензії на книгу «Дитячий університет . Дослідники пояснюють загадки світу . книга перша ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами